Veřejný test
Citát ze zdroje Cosmo dne 29. 3. 2021, 11:21Udělal jsem tak 18% rybaření a žádná ryba ani perla nepadla
Udělal jsem tak 18% rybaření a žádná ryba ani perla nepadla
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 30. 3. 2021, 10:15omg xDD kouknu na to, dík 🙂
omg xDD kouknu na to, dík 🙂
Citát ze zdroje Joker dne 11. 4. 2021, 14:12Nazdárek,
musím uznat, že Chmat 2 so far vypadá velice dobře. Líbí se mi, jak je všude vektorová grafika narozdíl od 1.5, kde byla jen někde.
Připomínku mám zatím jen jednu - při jízdě na chobotovi jsem sice rychlejší, ale v panelu s atributy postavy se mi hodnota rychlosti nikterak nezmění.
Jinak jsem četl, že byl do hry prý přidám krumpáč na vykopávání pokladů. Nenašel jsem ale nikde NPC, které by to prodávalo.
Pak jsem se chtěl jsem zeptat, zda-li po ofiko startu CH2 zůstanou hráčům postavy s tím, co si teď nagrindí, nebo bude wipe?
Nazdárek,
musím uznat, že Chmat 2 so far vypadá velice dobře. Líbí se mi, jak je všude vektorová grafika narozdíl od 1.5, kde byla jen někde.
Připomínku mám zatím jen jednu - při jízdě na chobotovi jsem sice rychlejší, ale v panelu s atributy postavy se mi hodnota rychlosti nikterak nezmění.
Jinak jsem četl, že byl do hry prý přidám krumpáč na vykopávání pokladů. Nenašel jsem ale nikde NPC, které by to prodávalo.
Pak jsem se chtěl jsem zeptat, zda-li po ofiko startu CH2 zůstanou hráčům postavy s tím, co si teď nagrindí, nebo bude wipe?
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 11. 4. 2021, 14:23čaf pif paf,
panel se bude ještě upravovat, ale myslím že rychlost chobota tam ani dávat nebudu, má to zobrazovat bonusové body rychlosti, které si koupíš za xpy 🙂
Krumpáč zatím není na prodej, jediný kdo umí zakopávat věci je GM, už je ve hře lopata ke které dodělám zakopávání hráčem. Pak se bude zakopávat i automaticky, třeba poklady z lahví a nějaké další questy.
Účty se budou mazat samozřejmě, bude se dělat ještě milion úprav a balanců.
čaf pif paf,
panel se bude ještě upravovat, ale myslím že rychlost chobota tam ani dávat nebudu, má to zobrazovat bonusové body rychlosti, které si koupíš za xpy 🙂
Krumpáč zatím není na prodej, jediný kdo umí zakopávat věci je GM, už je ve hře lopata ke které dodělám zakopávání hráčem. Pak se bude zakopávat i automaticky, třeba poklady z lahví a nějaké další questy.
Účty se budou mazat samozřejmě, bude se dělat ještě milion úprav a balanců.
Citát ze zdroje Joker dne 11. 4. 2021, 14:34Díkes.
A je to teda zatím tak, že tam jsou so far 2 větší ostrovy (jeden s rybařením, chobotem, terčem, mystikem, bankou a maníkem, co dealuje zbraně; a druhej s těžebním prostorem, rybákem a mamutem) a jeden menší s hvězdným chobotem? U žádného z NPC jsem totiž lopatu nenašel. Pak jsem dál našel 2 questy - jeden u Lojzy, u toho jsem po splnění dostal perlu a 20 bodů do dovedností (body jen po prvním splnění questu logicky). A druhej quest mamutí oko. Na zabití mamuta bych potřeboval vylevelit nějakou bojovou dovednost, a hádám, že taky pak dostanu 20 bodů do dovedností. So far, ale víc dovedností tedy než rybaření, libovolnou bojovou dovednost, a kus jedné libovolně zvolené dovenosti vylevelit nejde, je to tak? Jen se ptám, tohle vlastně nejsou ani žádné připomínky, takžě jsem to možná mohl i napsat do jiné sekce.
Díkes.
A je to teda zatím tak, že tam jsou so far 2 větší ostrovy (jeden s rybařením, chobotem, terčem, mystikem, bankou a maníkem, co dealuje zbraně; a druhej s těžebním prostorem, rybákem a mamutem) a jeden menší s hvězdným chobotem? U žádného z NPC jsem totiž lopatu nenašel. Pak jsem dál našel 2 questy - jeden u Lojzy, u toho jsem po splnění dostal perlu a 20 bodů do dovedností (body jen po prvním splnění questu logicky). A druhej quest mamutí oko. Na zabití mamuta bych potřeboval vylevelit nějakou bojovou dovednost, a hádám, že taky pak dostanu 20 bodů do dovedností. So far, ale víc dovedností tedy než rybaření, libovolnou bojovou dovednost, a kus jedné libovolně zvolené dovenosti vylevelit nejde, je to tak? Jen se ptám, tohle vlastně nejsou ani žádné připomínky, takžě jsem to možná mohl i napsat do jiné sekce.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 11. 4. 2021, 14:53Ano je to tak. A lopata zatím není funkční, protože není třeba 🙂
Teď se zaměřujeme na dodělání nějaké grafiky a dalších věcí, větší mapě, více questům a dodělání skillů se budu věnovat, až dodělám základní nastavení hry 😉
Ano je to tak. A lopata zatím není funkční, protože není třeba 🙂
Teď se zaměřujeme na dodělání nějaké grafiky a dalších věcí, větší mapě, více questům a dodělání skillů se budu věnovat, až dodělám základní nastavení hry 😉
Citát ze zdroje Joker dne 11. 4. 2021, 14:56Dobrá, díky moc.
Dobrá, díky moc.
Citát ze zdroje Ratu123 dne 13. 4. 2021, 11:18čus, nevim zdali to tak má být asi ne.
Mamut s Rybákem (nevím jestli i hnědý či hvězdný) si prochází portem 😀
čus, nevim zdali to tak má být asi ne.
Mamut s Rybákem (nevím jestli i hnědý či hvězdný) si prochází portem 😀
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 13. 4. 2021, 12:49Procházení tím rychlo portem, neboli portem ve stejné lokaci je v pořádku, neumí procházet do jiné lokace 😉
Procházení tím rychlo portem, neboli portem ve stejné lokaci je v pořádku, neumí procházet do jiné lokace 😉
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 23. 4. 2021, 8:22Ahoj,
shop jde vypnout ale nejde opět zapnout.
na Zole bych dodělal (BANKA) pro orientaci pokud by byla možnost.
Mapa dole v pravým rohu nic neukazuje.
Zvuky/minimapa nejdou vypnout/zapnout.
Rina s Celestýnem se potkaji a stojí na sobě třeba 30 vteřin. Dá se to změnit. Potkaji se pod stromem 😀
Zatím sem víc nezkoušel a nikde nevidim co má fungovat a co ne.
Ahoj,
shop jde vypnout ale nejde opět zapnout.
na Zole bych dodělal (BANKA) pro orientaci pokud by byla možnost.
Mapa dole v pravým rohu nic neukazuje.
Zvuky/minimapa nejdou vypnout/zapnout.
Rina s Celestýnem se potkaji a stojí na sobě třeba 30 vteřin. Dá se to změnit. Potkaji se pod stromem 😀
Zatím sem víc nezkoušel a nikde nevidim co má fungovat a co ne.