Skiny na prodej/ tvorba
Citát ze zdroje GestapO dne 13. 8. 2020, 18:33GOLD GM - (DOKONČENO 14.08.2020)
GOLD GM - (DOKONČENO 14.08.2020)
Citát ze zdroje GestapO dne 14. 8. 2020, 1:13Gold GM Celá upravena.
Gold GM Celá upravena.
Citát ze zdroje Ryan dne 14. 8. 2020, 6:35Mohli by jsme se domluvit přes fb nýbrž nevím kdy budu ve hře, jestli sem nechceš dávat svůj fb napsal bych Pavlíčko jestli mi ho na tebe dá.
Mohli by jsme se domluvit přes fb nýbrž nevím kdy budu ve hře, jestli sem nechceš dávat svůj fb napsal bych Pavlíčko jestli mi ho na tebe dá.
Citát ze zdroje GestapO dne 14. 8. 2020, 8:56Citát ze zdroje Ryan dne 14. 8. 2020, 6:35Mohli by jsme se domluvit přes fb nýbrž nevím kdy budu ve hře, jestli sem nechceš dávat svůj fb napsal bych Pavlíčko jestli mi ho na tebe dá.
Young Boye sem si včera večer zaplatil - vložení do hry a je již obsazen. Ale neházej flintu do žita, kdyby si měl nějaký nápad na skin, co by se ti líbilo, nebo co máš rád - něco jako já - klidně pospojovat xy věcí dohromady ... mužeš se mi ozvat. Filipovi se ozvu tedy, že ti může dát na mě kontakt. Díky za zájem! Jinak s časem jsem na tom následovně - Další 2 skiny budu kreslit (1 pro Skéra_ a 1 pro Hooliganse).
Citát ze zdroje Ryan dne 14. 8. 2020, 6:35Mohli by jsme se domluvit přes fb nýbrž nevím kdy budu ve hře, jestli sem nechceš dávat svůj fb napsal bych Pavlíčko jestli mi ho na tebe dá.
Young Boye sem si včera večer zaplatil - vložení do hry a je již obsazen. Ale neházej flintu do žita, kdyby si měl nějaký nápad na skin, co by se ti líbilo, nebo co máš rád - něco jako já - klidně pospojovat xy věcí dohromady ... mužeš se mi ozvat. Filipovi se ozvu tedy, že ti může dát na mě kontakt. Díky za zájem! Jinak s časem jsem na tom následovně - Další 2 skiny budu kreslit (1 pro Skéra_ a 1 pro Hooliganse).
Citát ze zdroje Ryan dne 14. 8. 2020, 9:46
Citát ze zdroje GestapO dne 14. 8. 2020, 8:56Citát ze zdroje Ryan dne 14. 8. 2020, 6:35Mohli by jsme se domluvit přes fb nýbrž nevím kdy budu ve hře, jestli sem nechceš dávat svůj fb napsal bych Pavlíčko jestli mi ho na tebe dá.
Young Boye sem si včera večer zaplatil - vložení do hry a je již obsazen. Ale neházej flintu do žita, kdyby si měl nějaký nápad na skin, co by se ti líbilo, nebo co máš rád - něco jako já - klidně pospojovat xy věcí dohromady (Rozhodně nechci kreslit Cprght skiny).... mužeš se mi ozvat. Filipovi se ozvu tedy, že ti může dát na mě kontakt. Díky za zájem! Jinak s časem jsem na tom následovně - Další 2 skiny budu kreslit (1 pro Skéra_ a 1 pro Hooliganse).
Dobrá, tak k večeru bych napsal Filipovi a mezi tím popřemýšlím.
Young Boye sem si včera večer zaplatil - vložení do hry a je již obsazen. Ale neházej flintu do žita, kdyby si měl nějaký nápad na skin, co by se ti líbilo, nebo co máš rád - něco jako já - klidně pospojovat xy věcí dohromady (Rozhodně nechci kreslit Cprght skiny).... mužeš se mi ozvat. Filipovi se ozvu tedy, že ti může dát na mě kontakt. Díky za zájem! Jinak s časem jsem na tom následovně - Další 2 skiny budu kreslit (1 pro Skéra_ a 1 pro Hooliganse).
Dobrá, tak k večeru bych napsal Filipovi a mezi tím popřemýšlím.
Citát ze zdroje GestapO dne 14. 8. 2020, 22:17Skin Zelenáče (DOKONČEN) - Na objednávku Hooligansovi
Skin Zelenáče (DOKONČEN) - Na objednávku Hooligansovi
Citát ze zdroje GestapO dne 15. 8. 2020, 21:45Skin Stylaře (DOKONČEN) - Na objednávku Skérovi
Skin Stylaře (DOKONČEN) - Na objednávku Skérovi
Citát ze zdroje GestapO dne 18. 11. 2020, 22:41Po delší době... přidán Vánoční sob!
Po delší době... přidán Vánoční sob!
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 19. 11. 2020, 7:18ten sob nestojí za úplný hovno, pěkně
ten sob nestojí za úplný hovno, pěkně
Citát ze zdroje GestapO dne 24. 11. 2020, 10:31Úprava Soba z přední strany (sedlo, kapsy, dárky v kapsách) + dodán look, jak bude zhruba vypadat ve hře 1:1 - k tomu jen dodatek - obr. je potřeba otevřít v nové kartě v prohlížeči anebo stáhnout, jelikož tu není zobrazený ve stoprocentní velikosti kvůli nastavení fóra.
Zbývá zadní strana.
Úprava Soba z přední strany (sedlo, kapsy, dárky v kapsách) + dodán look, jak bude zhruba vypadat ve hře 1:1 - k tomu jen dodatek - obr. je potřeba otevřít v nové kartě v prohlížeči anebo stáhnout, jelikož tu není zobrazený ve stoprocentní velikosti kvůli nastavení fóra.
Zbývá zadní strana.