Prodej věcí
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 20. 2. 2021, 11:43Citát ze zdroje Cosmo dne 18. 2. 2021, 16:20Koupím amulet na štěstí za rozumnou cenu, kdokoliv bude mít zájem prodat amulet tak mi piště přímo ve hře na jména: Isshiki, Zmrdus, Cosmo a nebo popřípadě tady na fórum ať se můžeme domluvit na konkrétním čase, díky.
Hledej ve hře EmKa. 10k za amulet.
Citát ze zdroje Cosmo dne 18. 2. 2021, 16:20Koupím amulet na štěstí za rozumnou cenu, kdokoliv bude mít zájem prodat amulet tak mi piště přímo ve hře na jména: Isshiki, Zmrdus, Cosmo a nebo popřípadě tady na fórum ať se můžeme domluvit na konkrétním čase, díky.
Hledej ve hře EmKa. 10k za amulet.
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 23. 2. 2021, 9:28Sháním nutně dvě UP bedny na večer.
Prosím napsat sem nebo když mě potká někdo ve hře. Děkuju
Sháním nutně dvě UP bedny na večer.
Prosím napsat sem nebo když mě potká někdo ve hře. Děkuju
Citát ze zdroje Milan_Gramik dne 2. 3. 2021, 15:27čau hodil sem do aukce pár GM sošek
čau hodil sem do aukce pár GM sošek
Citát ze zdroje Cosmo dne 14. 3. 2021, 21:27Vykupuju od pondělí upgrade bedny a listiny na banku ve velkém, kdyžtak napište sem na forum nebo ve hře pokud mě potkáte, díky 🙂
Vykupuju od pondělí upgrade bedny a listiny na banku ve velkém, kdyžtak napište sem na forum nebo ve hře pokud mě potkáte, díky 🙂
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 14. 3. 2021, 22:07na AUKCI jsou listiny na banku a jiné itemy. Sledujte aukci pravidelně...
na AUKCI jsou listiny na banku a jiné itemy. Sledujte aukci pravidelně...
Citát ze zdroje Cosmo dne 15. 3. 2021, 1:28Listina na banku za 45k v aukci? Tak to né, děkuji 🙂 Hledám je za rozumnou cenu, takže kdo mi to prodá levněji tak pište a mezitím si budu postupně dropovat z pokladů sám
Listina na banku za 45k v aukci? Tak to né, děkuji 🙂 Hledám je za rozumnou cenu, takže kdo mi to prodá levněji tak pište a mezitím si budu postupně dropovat z pokladů sám
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 15. 3. 2021, 9:55Citát ze zdroje Cosmo dne 15. 3. 2021, 1:28Listina na banku za 45k v aukci? Tak to né, děkuji ? Hledám je za rozumnou cenu, takže kdo mi to prodá levněji tak pište a mezitím si budu postupně dropovat z pokladů sám
ve hře je okolo 28 milionu CHK.
Za kolik bys chtěl listinu? Za 5K? 😀
Cosmo tím že nejsi tolik aktivni a nemáš tolik chk to asi nikoho jakože nezajima 😀 Ale cajk
Citát ze zdroje Cosmo dne 15. 3. 2021, 1:28Listina na banku za 45k v aukci? Tak to né, děkuji ? Hledám je za rozumnou cenu, takže kdo mi to prodá levněji tak pište a mezitím si budu postupně dropovat z pokladů sám
ve hře je okolo 28 milionu CHK.
Za kolik bys chtěl listinu? Za 5K? 😀
Cosmo tím že nejsi tolik aktivni a nemáš tolik chk to asi nikoho jakože nezajima 😀 Ale cajk
Citát ze zdroje Cosmo dne 15. 3. 2021, 12:18Hoď to tam třeba za 25k a koupím ti to
Hoď to tam třeba za 25k a koupím ti to
Citát ze zdroje Cosmo dne 19. 3. 2021, 9:23Zdarec,
Vykupuji všechny truhly pokladu a veškeré věci do týdenního Questu za větší obnos chk, díky boys. Každé odpoledne až do neděle mě můžete potkat ve hře nebo mě kontaktovat tady na forum 🙂
Zdarec,
Vykupuji všechny truhly pokladu a veškeré věci do týdenního Questu za větší obnos chk, díky boys. Každé odpoledne až do neděle mě můžete potkat ve hře nebo mě kontaktovat tady na forum 🙂
Citát ze zdroje Katef dne 20. 3. 2021, 21:14Čau Cosmo, kolik je "větší obnos chk" u kosy?
Mám nabídku od konkurence...
Čau Cosmo, kolik je "větší obnos chk" u kosy?
Mám nabídku od konkurence...