Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 1.5: PřihláškyNÁBOR OTVORENÝ
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

NÁBOR OTVORENÝ

Herní jméno: Cosmo / Rehab

Zkušenosti s hrou: Hraju zhruba 6-7 let, už si to přesně nepamatuju kdy jsem začínal hrát. Nějaké zkušenosti s příkazama taky mám, dostal jsem 2x šanci působit v Chmazce, ale v CHTS ne.

Proč právě já: Mám nápady, které bych mohl uplatnit přímo na tomto postu ať už se jedná o Questy, úpravu a vznik nových autoQ nebo vytvoření nějakého řádu, dodržování pravidel ve hře.
Jsem ochotný někomu pomoct s drobnými věcmi jako je například otvírání lahví, vajec z draka apod. (Za 2 dny mám klobouk dostupný). Všechny skilly mám na 100%, auto, lvl 8 upíra taky a VIPek plnou banku, moc mi ta hra už nenabízí a proto bych rád zkusil trochu jinou formu hraní.
Staty VIP, sosky, money už jsem dosáhl prvního místa, takže větší spokojenost už mít nemůžu, dám příležitost jiným chmatákům 🙂

Jak často můžu být aktivní: Tohle už je trošku složitější věc, jelikož chodím do práce jako každý slušný, dospělý člověk. Dělám 3 směny (ranní, odpolední, noční) ale i to má svoje výhody.
Pokud má člověk ranní, tak na mém místě jsem časově dostupný zhruba od 14:30 do 21:30 (Výhoda na dělání Questů)
Pokud se jedná o odpolední tak dostupnost od 22:30 do 1:30 a potom 8:30 - 12:30 (Výhoda na hlídání afk hráčů přes noc a dopoledne)
Pokud se jedná o noční tak dostupnost brzo ráno 6:00 - 7:00 jen na omrknutí a potom 13:00 - 20:30 (Opět ideální čas na Questy)
Občas zajedu na víkend k přítelkyni, ale tak to už snad každý chápe, přece jen je v teamu hodně lidí a každý má někdy svoje plány.
Nahráno 166h na acc "Cosmo" a 114h na lovci "Rehab" , myslím že s aktivitou problémy nemám 🙂

Kam bych chtěl posunout hru, popřípadě zlepšit: O tomto už jsem se trošku rozepsal v otázce "Proč právě já"

Díky za jakoukoliv zpětnou vazbu.

Citát ze zdroje Cosmo dne 13. 8. 2020, 16:04

<Cosmova zpráva>

Konečně žádost, která za něco aspoň stojí 😀

Nevím, kde přesně se máme vyjadřovat k lidem co si žádají, tak to prostě hodím sem... Cosmo je jednoznačně nejlepší kandidát, ostatní ani pomalu nedělají autoQ s porovnáním vedle Cosma. Navíc je so far jediná osoba, která to dotáhla na ultimativní "autoq" a to auto... (uvozovky protože aby Fredy pochopil, že nemám na mysli přímo autoq, ale event úzce spojený s autoQ 🙂 )

Aktivní zřejmě je, umí se vyjadřovat a dokonce i byl schopný pochopit vzor přihlášky, který valná většina ostatních žadatelů zřejmě přehlídla.

Ať se někdo ptá nebo ne, Cosmo je adekvátním kandidátem 🙂

S pozdravem a přáním hezkého dne Slaeer

ja volim tebe jinak bys me zbil ahahaha

Nepřijde mi že chts by někam hru mohlo posunout či zlepšit, chts jen hlídá a dělá q, nijak tu hru nevylepsi, fredy stále vylepšuje hru a posouvají dál a dál, takže mi to trochu přijde zbytečné do přihlášky.

Ps.: fredy co to rande? Platí to ještě?

😀 wau chmat sa pekne rozbehol hlavne podľa toho koľko hráčov si  podalo prihlášky len tak ďalej vidno že slováci vo vedení to poňali správne :D.

Inak keď tak čítam skoro každý už  väčšinu robí, pamätám si ešte ako chodili do školy a prázdniny sme tu boli skoro 24/7 :D.

Ps1:všetci čo ste si podali prihlášky  luck 😀

Ps2: in old ntb mám nejaké nápady na Q (neviem či som ich už všetky robila alebo nie) všetko sú to q ktoré ak sa niekedy robili nebolo to veľa krát 😀 je to ešte za čias keď som bola chmazka ja takže ak by mal niekto záujem o nápady kľudne mi napíš a prepošlem ti to 😀 inak asi všetko sú tam q na trochu dlhšie ako 10min killak alebo kopak 😀 ale už si to presne nepamätám ?‍♀️

Dávám hlas Cosmovi, má to ze všech lidí, co podali přihlášku, nejvíc srovnané v hlavě..

Dávám všem PROTI. Chci ať chodíte na questy. 

Dávám PRO Cosmovi, je to dobrej kluk. 😉

Hlasuju pro se be, protože mám dobrý jméno a na chmat mám čas furt, cosmo dělá moc slušnýho. a myslím že by mi solz mohl odpustit at se mi nedivý každej chytne nervy když jsi někdo z něho střílí, budu nejlepší chts za celou dobu co chmat existuje!!!!!!!!, Qesty budu dělat poměrně 3 do týdne podle lidí budu nepřetržitě hlídat server před hlupákama :DDDD

Za mě je fajn adept Xupra a Cosmo, oba to mají v hlavě srovnané 🙂