NÁBOR OTVORENÝ
Citát ze zdroje Solzekin dne 12. 8. 2020, 16:31FROVIEL ako ste si už mnohí všimli ukončil svoju funkciu CHTS/CHMAZKA kedže bol v súkromí pracovne vyťažený za jeho odvedenú prácu mu s celým TEAMOM ĎAKUJEME!
Preto by som teraz chcel otvoriť nábor nového člena teamu na post CHTS/CHMAZKA.
Forma prihlášky: Herné meno:
Skúsenosti s hrou:
Prečo práve ja?:
Ako často viem byť aktívny:
Kam by som chcel posunúť hru, a čo by som chcel zlepšiť:
Ako budeme vyberať ? POČAS NÁBORU BUDEM POSTUPNE PRIDÁVAŤ MENÁ DO PRIESKUMU KDE BUDÚ HLASOVAŤ HRÁČI A BUDEME SLEDOVAŤ AJ ICH NÁZOR.PRESNE 20.8.2020 NÁBOR UKONČÍM A VYBERIEME SI JEDNÉHO Z VÁS AKO NOVÉHO ČLENA TEAMU. ĎAKUJEM
FROVIEL ako ste si už mnohí všimli ukončil svoju funkciu CHTS/CHMAZKA kedže bol v súkromí pracovne vyťažený za jeho odvedenú prácu mu s celým TEAMOM ĎAKUJEME!
Preto by som teraz chcel otvoriť nábor nového člena teamu na post CHTS/CHMAZKA.
Forma prihlášky: Herné meno:
Skúsenosti s hrou:
Prečo práve ja?:
Ako často viem byť aktívny:
Kam by som chcel posunúť hru, a čo by som chcel zlepšiť:
Ako budeme vyberať ? POČAS NÁBORU BUDEM POSTUPNE PRIDÁVAŤ MENÁ DO PRIESKUMU KDE BUDÚ HLASOVAŤ HRÁČI A BUDEME SLEDOVAŤ AJ ICH NÁZOR.PRESNE 20.8.2020 NÁBOR UKONČÍM A VYBERIEME SI JEDNÉHO Z VÁS AKO NOVÉHO ČLENA TEAMU. ĎAKUJEM
Citát ze zdroje Xupra dne 12. 8. 2020, 17:00Ahoj moje meno je Xupra už dlhšiu dobu by som chcel byť chts/chmazka z dôvodu že hra sa opäť oživila čo je super vec že to opäť ľudí baví a začali to hrávať a keďže Froviel opustil svoju funkciu rád by som ho nahradil. Skúsenosti s chmatakovom si dovolím povedať že mám dosť veľké keďže som začínal na Jabku a od vtedy sa to už tiahne somnou samozrejme s niakymi pauzami. Hru mám v pláne hrávať veľmi často keďže v robote som do 10 rána takže by som sa hre venoval, chcel by som hráčom spríjemňovať hranie akoukoľvek formou to by bolo asi všetko ostatným kandidátom držím palce 😀
Ahoj moje meno je Xupra už dlhšiu dobu by som chcel byť chts/chmazka z dôvodu že hra sa opäť oživila čo je super vec že to opäť ľudí baví a začali to hrávať a keďže Froviel opustil svoju funkciu rád by som ho nahradil. Skúsenosti s chmatakovom si dovolím povedať že mám dosť veľké keďže som začínal na Jabku a od vtedy sa to už tiahne somnou samozrejme s niakymi pauzami. Hru mám v pláne hrávať veľmi často keďže v robote som do 10 rána takže by som sa hre venoval, chcel by som hráčom spríjemňovať hranie akoukoľvek formou to by bolo asi všetko ostatným kandidátom držím palce 😀
Citát ze zdroje Ryan dne 12. 8. 2020, 17:31Rád bych buzeroval hráče a aktivní mohu být no jak kdy, když je čas kouknu tam, jmenuji se Ryan, ale to se asi jako přihláška nepočíta, no i tak to zkusí Cosmo a i to ten chlapec dostane.
Ps.: doufám že mi fredy dá hlas, skvělé si rozumíme a po večerech se tajně setkáváme.
Rád bych buzeroval hráče a aktivní mohu být no jak kdy, když je čas kouknu tam, jmenuji se Ryan, ale to se asi jako přihláška nepočíta, no i tak to zkusí Cosmo a i to ten chlapec dostane.
Ps.: doufám že mi fredy dá hlas, skvělé si rozumíme a po večerech se tajně setkáváme.
Citát ze zdroje Hooligansxd dne 12. 8. 2020, 20:40Čau lidi, tady Hooligans. Podávám si přihlášku do CH.T.S/Chmazky. Po dlouhé době bych chtěl znovu převzít tuhle pozici. Dříve jsem byl 4x Chmazka, 2x CH.T.S a jednou Quester. Chmatákov hraju 13 let, samozřejmě s malýma pauzama. Jinak hraju cca 3 hodiny denně. Do téhle funkce se hlásím abych vás mohl trochu více pobavit jak soutěžema, tak nějakýma akcičkama, které se ze hry pomalu vytrácí a na Old byli častěji. Díky za každé pro i proti. Mějte se.
Hooligans
Čau lidi, tady Hooligans. Podávám si přihlášku do CH.T.S/Chmazky. Po dlouhé době bych chtěl znovu převzít tuhle pozici. Dříve jsem byl 4x Chmazka, 2x CH.T.S a jednou Quester. Chmatákov hraju 13 let, samozřejmě s malýma pauzama. Jinak hraju cca 3 hodiny denně. Do téhle funkce se hlásím abych vás mohl trochu více pobavit jak soutěžema, tak nějakýma akcičkama, které se ze hry pomalu vytrácí a na Old byli častěji. Díky za každé pro i proti. Mějte se.
Hooligans
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 12. 8. 2020, 22:01Bylo by vhodné, si nezaložit účet na fóru a napsat přihlášku 🙂
mimochodem cca 3 hodiny denně hraješ od včera... všechno loguju...
Bylo by vhodné, si nezaložit účet na fóru a napsat přihlášku 🙂
Citát ze zdroje Hooligansxd dne 12. 8. 2020, 23:08Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 12. 8. 2020, 22:01Bylo by vhodné, si nezaložit účet na fóru a napsat přihlášku
Máš pravdu Fredy, účet na forku mám novej. Jinak ve hře mám i jiné acc za které hraju 🙂
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 12. 8. 2020, 22:01Bylo by vhodné, si nezaložit účet na fóru a napsat přihlášku
Máš pravdu Fredy, účet na forku mám novej. Jinak ve hře mám i jiné acc za které hraju 🙂
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 13. 8. 2020, 8:34Nejsem dement, projel jsem ti všechny účty než jsem začal něco tvrdit chlapče.
Nejsem dement, projel jsem ti všechny účty než jsem začal něco tvrdit chlapče.
Citát ze zdroje Ryan dne 13. 8. 2020, 10:19Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 13. 8. 2020, 8:34Nejsem dement, projel jsem ti všechny účty než jsem začal něco tvrdit chlapče.
To je správný přístup dávám palec hore.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 13. 8. 2020, 8:34Nejsem dement, projel jsem ti všechny účty než jsem začal něco tvrdit chlapče.
To je správný přístup dávám palec hore.
Citát ze zdroje sKERO dne 13. 8. 2020, 10:24Zdravím herní jméno sKÉRO/sKÉROUŠEK zkušenosti z hrou mám celkem dost ( cca 10 let hraní ) prošel sem si více serverama jako byl 1. a 2. neoficiální servery ( Acerovo a Rabbitovo ) a dlouho sem hrával oficiální server pod nickem 3esh_ / 4est_ ( cca 6 let ) + sem hrál jabko for fun
Proč bych měl být já ? Protože nemám život a chtěl bych to zkusit
Samozřejmě chodím do práce ale každý den můžu být aktivní buď ráno, odpoledne nebo večer ( 8smi hodinový provoz víkendy volný )
Chtěl bych vymýšlet nějaké nové Questy a pomáhat ostatním hráčům
Přeji hezký den 🙂
Zdravím herní jméno sKÉRO/sKÉROUŠEK zkušenosti z hrou mám celkem dost ( cca 10 let hraní ) prošel sem si více serverama jako byl 1. a 2. neoficiální servery ( Acerovo a Rabbitovo ) a dlouho sem hrával oficiální server pod nickem 3esh_ / 4est_ ( cca 6 let ) + sem hrál jabko for fun
Proč bych měl být já ? Protože nemám život a chtěl bych to zkusit
Samozřejmě chodím do práce ale každý den můžu být aktivní buď ráno, odpoledne nebo večer ( 8smi hodinový provoz víkendy volný )
Chtěl bych vymýšlet nějaké nové Questy a pomáhat ostatním hráčům
Přeji hezký den 🙂
Citát ze zdroje gaethje dne 13. 8. 2020, 12:38Zdar hosi 😀 herni jmeno vypij me,gaethje,nihil zkusenosti s hrou nejaky mam ,hraju cca 5 let
Proc prave ja ? Chtel bych si to zkusit a pohlidat ty srace ,aktivni jsem vic nez dost 😀 (6-7 hodin) denne jak kdy. Co bych chtel zlepsit? asi nic hra je super,libi se mi jak se to ted rozjelo,takze bych se zameril na hrace , vic jim pomahal obcas nejakej ten quest.)
ps: kdo da proti tak me vypije
Zdar hosi 😀 herni jmeno vypij me,gaethje,nihil zkusenosti s hrou nejaky mam ,hraju cca 5 let
Proc prave ja ? Chtel bych si to zkusit a pohlidat ty srace ,aktivni jsem vic nez dost 😀 (6-7 hodin) denne jak kdy. Co bych chtel zlepsit? asi nic hra je super,libi se mi jak se to ted rozjelo,takze bych se zameril na hrace , vic jim pomahal obcas nejakej ten quest.)
ps: kdo da proti tak me vypije