Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 1.5: PřihláškyNÁBOR OTVORENÝ
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

NÁBOR OTVORENÝ

FROVIEL ako ste si už mnohí všimli ukončil svoju funkciu CHTS/CHMAZKA kedže bol v súkromí pracovne vyťažený za jeho odvedenú prácu mu s celým TEAMOM ĎAKUJEME!

Preto by som teraz chcel otvoriť nábor nového člena teamu na post CHTS/CHMAZKA.

Forma prihlášky: Herné meno:

Skúsenosti s hrou:

Prečo práve ja?:

Ako často viem byť aktívny:

Kam by som chcel posunúť hru, a čo by som chcel zlepšiť:

Ako budeme vyberať ? POČAS NÁBORU BUDEM POSTUPNE PRIDÁVAŤ MENÁ DO PRIESKUMU KDE BUDÚ HLASOVAŤ HRÁČI A BUDEME SLEDOVAŤ AJ ICH NÁZOR.PRESNE 20.8.2020 NÁBOR UKONČÍM A VYBERIEME SI JEDNÉHO Z VÁS AKO NOVÉHO ČLENA TEAMU. ĎAKUJEM

Ahoj moje meno je Xupra už dlhšiu dobu by som chcel byť chts/chmazka z dôvodu že hra sa opäť oživila čo je super vec že to opäť ľudí baví a začali to hrávať a keďže Froviel opustil svoju funkciu rád by som ho nahradil. Skúsenosti s chmatakovom si dovolím povedať že mám dosť veľké keďže som začínal na Jabku a od vtedy sa to už tiahne somnou samozrejme s niakymi pauzami. Hru mám v pláne hrávať veľmi často keďže v robote som do 10 rána takže by som sa hre venoval, chcel by som hráčom spríjemňovať hranie akoukoľvek formou to by bolo asi všetko ostatným kandidátom držím palce 😀

Rád bych buzeroval hráče a aktivní mohu být no jak kdy, když je čas kouknu tam, jmenuji se Ryan, ale to se asi jako přihláška nepočíta, no i tak to zkusí Cosmo a i to ten chlapec dostane.

Ps.: doufám že mi fredy dá hlas, skvělé si rozumíme a po večerech se tajně setkáváme.

Čau lidi, tady Hooligans. Podávám si přihlášku do CH.T.S/Chmazky. Po dlouhé době bych chtěl znovu převzít tuhle pozici. Dříve jsem byl 4x Chmazka, 2x CH.T.S a jednou Quester. Chmatákov hraju 13 let, samozřejmě s malýma pauzama. Jinak hraju cca 3 hodiny denně. Do téhle funkce se hlásím abych vás mohl trochu více pobavit jak soutěžema, tak nějakýma akcičkama, které se ze hry pomalu vytrácí a na Old byli častěji. Díky za každé pro i proti. Mějte se.

Hooligans

Bylo by vhodné, si nezaložit účet na fóru a napsat přihlášku 🙂

mimochodem cca 3 hodiny denně hraješ od včera... všechno loguju...

Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 12. 8. 2020, 22:01

Bylo by vhodné, si nezaložit účet na fóru a napsat přihlášku ?

mimochodem cca 3 hodiny denně hraješ od včera... všechno loguju...

Máš pravdu Fredy, účet na forku mám novej. Jinak ve hře mám i jiné acc za které hraju 🙂

Nejsem dement, projel jsem ti všechny účty než jsem začal něco tvrdit chlapče.

Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 13. 8. 2020, 8:34

Nejsem dement, projel jsem ti všechny účty než jsem začal něco tvrdit chlapče.

To je správný přístup dávám palec hore.

Zdravím herní jméno sKÉRO/sKÉROUŠEK zkušenosti z hrou mám celkem dost ( cca 10 let hraní ) prošel sem si více serverama jako byl 1. a 2. neoficiální servery ( Acerovo a Rabbitovo ) a dlouho sem hrával oficiální server pod nickem 3esh_ / 4est_ ( cca 6 let )  + sem hrál jabko for fun

Proč bych měl být já ? Protože nemám život a chtěl bych to zkusit

Samozřejmě chodím do práce ale každý den můžu být aktivní buď ráno, odpoledne nebo večer ( 8smi hodinový provoz víkendy volný )

Chtěl bych vymýšlet nějaké nové Questy a pomáhat ostatním hráčům

Přeji hezký den 🙂

Zdar hosi 😀 herni jmeno vypij me,gaethje,nihil zkusenosti s hrou nejaky mam ,hraju cca 5 let

Proc prave ja ? Chtel bych si to zkusit a pohlidat ty srace ,aktivni jsem vic nez dost 😀 (6-7 hodin) denne jak kdy. Co bych chtel zlepsit? asi nic hra je super,libi se mi jak se to ted rozjelo,takze bych se zameril na hrace , vic jim pomahal obcas nejakej ten quest.)

ps: kdo da proti tak me vypije