M4JKL - tvorba skinů, itemů
Citát ze zdroje M4JKL dne 11. 12. 2020, 8:06Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 10. 12. 2020, 7:52Čau borče, byl bych rád kdybys mi na mail poslal png soubory Pandy a Ninji, jako NPC budou supr čupr, ale nebráním se jakýmkoliv tvým malůvkám, i ten klobrc by byl fajn
Ok, až bude nějaký ten čas se k tomu po práci dostat, tak ti to pošlu. ?
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 10. 12. 2020, 7:52Čau borče, byl bych rád kdybys mi na mail poslal png soubory Pandy a Ninji, jako NPC budou supr čupr, ale nebráním se jakýmkoliv tvým malůvkám, i ten klobrc by byl fajn
Ok, až bude nějaký ten čas se k tomu po práci dostat, tak ti to pošlu. ?
Citát ze zdroje Corleone dne 12. 12. 2020, 19:21Ahoj bylo by možné koupit skin blue dragona?
Ahoj bylo by možné koupit skin blue dragona?
Citát ze zdroje M4JKL dne 12. 12. 2020, 20:12Citát ze zdroje Corleone dne 12. 12. 2020, 19:21Ahoj bylo by možné koupit skin blue dragona?
Zdarec ? Tak pokud máš zájem tak určitě ? Budu rád, když uvidím nějaký z mých vytvořených skinů ve hře ?
Citát ze zdroje Corleone dne 12. 12. 2020, 19:21Ahoj bylo by možné koupit skin blue dragona?
Zdarec ? Tak pokud máš zájem tak určitě ? Budu rád, když uvidím nějaký z mých vytvořených skinů ve hře ?
Citát ze zdroje M4JKL dne 19. 5. 2021, 20:59Zdárek lidičky..? Po delší době jsem zpátky začal kreslit, protože když vidím, že CH2 už klepe za dveřmi z čehož jsem nejvíc nadšený a nemůžu se dočkat.
A to ne jenom proto, že je to SUPER hra, ale hlavně protože nejvíc žeru VEKTOR grafiku a tak jsem namaloval další kousek do mojí sbírky a to tentokrát Absolventskou čepici.
Tož snad se bude líbit. ?
Zdárek lidičky..? Po delší době jsem zpátky začal kreslit, protože když vidím, že CH2 už klepe za dveřmi z čehož jsem nejvíc nadšený a nemůžu se dočkat.
A to ne jenom proto, že je to SUPER hra, ale hlavně protože nejvíc žeru VEKTOR grafiku a tak jsem namaloval další kousek do mojí sbírky a to tentokrát Absolventskou čepici.
Tož snad se bude líbit. ?
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 20. 5. 2021, 7:20najs
najs
Citát ze zdroje M4JKL dne 20. 5. 2021, 7:24Díky ? Fredy, kde najdu tvůj e-mail nebo něco, kde se můžeme spojit, abych ti mohl poslat nějaké ty moje malůvky ??
Díky ? Fredy, kde najdu tvůj e-mail nebo něco, kde se můžeme spojit, abych ti mohl poslat nějaké ty moje malůvky ??
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 20. 5. 2021, 7:44Na webu v záložce kontakt je formulář. Myslím že tam jde přiložit soubor 😀 pokud né tak ručně na fredyguvno@seznam.cz
Díky
Na webu v záložce kontakt je formulář. Myslím že tam jde přiložit soubor 😀 pokud né tak ručně na fredyguvno@seznam.cz
Díky
Citát ze zdroje M4JKL dne 20. 5. 2021, 8:23Ok ?
Ok ?
Citát ze zdroje M4JKL dne 23. 5. 2021, 20:23Zdárek Chmatáci.. 🙂 přidávám další kousek do sbírky: ŠAŠKOVSKÁ ČEPICE
Zdárek Chmatáci.. 🙂 přidávám další kousek do sbírky: ŠAŠKOVSKÁ ČEPICE
Citát ze zdroje M4JKL dne 24. 5. 2021, 22:39A když už jsme u toho šaškování, tož proč si taky nejít dát trochu těch kuřecích nugetků a kung-pao s hranolky ve VIETNAMSKÉM SLAMÁKU 😛
A když už jsme u toho šaškování, tož proč si taky nejít dát trochu těch kuřecích nugetků a kung-pao s hranolky ve VIETNAMSKÉM SLAMÁKU 😛