Zrychlené skilly a lepší killy
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 3. 5. 2021, 14:06Zdravím,
vzhledem k tomu, že od posledního wipe uplynulo 5 měsíců, tak skill rate je nyní na hodnotě 1:2.
Zároveň byly zlevněny předměty na killení a kulas s bleskovkou najdete ve 4.městě.Hurá do killení!
Zdravím,
vzhledem k tomu, že od posledního wipe uplynulo 5 měsíců, tak skill rate je nyní na hodnotě 1:2.
Zároveň byly zlevněny předměty na killení a kulas s bleskovkou najdete ve 4.městě.
Hurá do killení!
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 3. 5. 2021, 14:46jóó killení to je vono
jóó killení to je vono
Citát ze zdroje Froviel dne 3. 5. 2021, 17:59To má přilákat lidi ? Nebo za jakým účelem to je upravené ? 😀
To má přilákat lidi ? Nebo za jakým účelem to je upravené ? 😀
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 3. 5. 2021, 20:29Blížící se ch2. Wipe už pravděpodobně nebude, tak máte poslední šanci vyskillit nové postavy, zakoupit velmi levné killing zbraně a zakillit.
Přilákat lidi xD
Blížící se ch2. Wipe už pravděpodobně nebude, tak máte poslední šanci vyskillit nové postavy, zakoupit velmi levné killing zbraně a zakillit.
Přilákat lidi xD
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 20. 5. 2021, 16:12čusík, vím že se o tom psalo že nebude WIPE ale co ho přeci jen udělat? Ve hře je všeho dostatek opět.... Víc by mě to opět bavilo 🙂
Díky za odpověď 🙂
Krásný den
čusík, vím že se o tom psalo že nebude WIPE ale co ho přeci jen udělat? Ve hře je všeho dostatek opět.... Víc by mě to opět bavilo 🙂
Díky za odpověď 🙂
Krásný den
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 20. 5. 2021, 19:23Osobně jsem taky pro, uvidíme..
Osobně jsem taky pro, uvidíme..