zmizení many a nábojů
Citát ze zdroje Ignac dne 26. 7. 2020, 17:12Zdrávím,
Chtěl by jsem říct, že se mi ze včerejška na dnešek stala taková nemilá věc a to taková, že mi na všech postavách zmizela mana.
Mohu se prosím zeptat proč se to stalo a jestli se to ještě bude opakovat nebo ne? Děkuji za odpověď Ignác°
Zdrávím,
Chtěl by jsem říct, že se mi ze včerejška na dnešek stala taková nemilá věc a to taková, že mi na všech postavách zmizela mana.
Mohu se prosím zeptat proč se to stalo a jestli se to ještě bude opakovat nebo ne? Děkuji za odpověď Ignác°
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 26. 7. 2020, 17:22U náboje a many mi to random zmizelo taky, nedokážu říct čím to je. Odhlásil jsem se, logl jsem po hodině a náboje jsem měl pryč. Mana mi zmizela na účtech kde ji nepotřebuji, ale i tak zmizela. Jestli to platí u šípů a bobulí nevím.
U náboje a many mi to random zmizelo taky, nedokážu říct čím to je. Odhlásil jsem se, logl jsem po hodině a náboje jsem měl pryč. Mana mi zmizela na účtech kde ji nepotřebuji, ale i tak zmizela. Jestli to platí u šípů a bobulí nevím.
Citát ze zdroje Froviel dne 26. 7. 2020, 21:56U NP jsou silence na mazání munice. Jinak vám nedokážu odpovědět.. ?
U NP jsou silence na mazání munice. Jinak vám nedokážu odpovědět.. ?
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 27. 7. 2020, 7:19napište co jste během toho dělali a jaké jste měli itemy u sebe... persovi se to stalo když kolaboroval s myslivkou, což je jasné 🙂 když jsem to testoval já, vše se mi vrátilo do původní podoby, po vyprchání silencu
napište co jste během toho dělali a jaké jste měli itemy u sebe... persovi se to stalo když kolaboroval s myslivkou, což je jasné 🙂 když jsem to testoval já, vše se mi vrátilo do původní podoby, po vyprchání silencu