Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 1.5: NovinkyWIPE
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

WIPE

Čest všem borcům co čtou fórum.

Na serveru proběhlo kompletní smazání účtů, takže jakoby, začínáme znovu.

Chmat je bohužel hra, která se neobejde bez wipů, ale za sebe musím říct, že se mi tento půlrok líbil. Spousta z Vás dělala AutoQ bez pouhého čekání na Questery, získali jste auta, jednorožce za achievementy a spoustu dalších unikátních itemů. Bylo dost zábavy, radosti, vítězství, proher, logického hejtu a ještě víc nelogického neoprávněného hejtu.

Musím připomenout, že momentálně pracuji na Chmatu 2. Už mám naplánované o co v té hře půjde, těch plánů se držím a díky Gizmově velké podpoře to jde na mé poměry dost rychle. Nehodlám slibovat přesná data spuštění a podobně, je před námi hodně testování, poskládání mapy tak jak si ji představuji a přidání tuny itemů. Žvásty o CH2 bych tady běžně netahal, ale chci tím upozornit na fakt, že tohle je jeden z posledních Wipů této hry.

Chmatákov je hlavně o komunitě, je to jako mít druhý život, vždyť z jaké jiné hry si pamatuje tolik údalostí co z Chmatu? Až bude tvůj spratek ječet, že chce na vánoce Fortnite 2035, budeš mu vykládat o tom jak si na CSku zůstal v teamu sám a porazil si 5 lidí? Budeš mu snad vykládat že si dal v LoLku 50x pentakill? Budeš mu vyprávět že si s nějakýma upocenýma nerdama porazil lich kinga? KURVA NE! Pěkně tomu harantovi vysvětlíš, že za našich mladých let stálo mlíko korunu, hráči na mmorpg hrách se podělávali, nadávali si a často si googlil adresu nějakého z nich, protože si měl chuť mu rozšlapat páteř. O tomhle jsou hry...

Máme už jen chvilku na to, abychom si vytvořili nové vzpomínky 😉

Pokud mě dnes nerozseká nějaký nasraný hráč co hodně miloval svůj účet, tak Vás server pustí do hry ve 20:00

dyk doufám ze dáš hráčům nějakou odměnu za ten půlrok hraní  😀 třeba za nejvíc splněných daily nebo nejvíc autoQ xp

Mohl by jsi to startnout už o půl 😀 nechci moc ponocovat 😀

Server spuštěn 🙂

Čtu tvé příspěvky a vlhnu Fredy, jentak dál!