Vykrádání uctu
Citát ze zdroje Ravioly dne 22. 9. 2020, 21:59Někdo se mi dnes lognul na acc Venom je totiž v np 😀 a nevím nic o tom, že by sem porušil předpisy na chmatu ??xddd
Někdo se mi dnes lognul na acc Venom je totiž v np 😀 a nevím nic o tom, že by sem porušil předpisy na chmatu ??xddd
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 23. 9. 2020, 8:02spíš si jen porušil pravidla a děláš že o tom nic nevíš
spíš si jen porušil pravidla a děláš že o tom nic nevíš
Citát ze zdroje Ravioly dne 23. 9. 2020, 8:27Žádný pravidla jsem neporušil, i včera když jsem byl na řemdovi tak tam byl nějáký GM 😀 ještě sem si sním psal kdybych porušil pravidla nedělal bych ze sebe kreténa :((((( a ten gm co byl na tom acc tak trvrdil že tam byl Solzekin mluvim i o Remdovi
Žádný pravidla jsem neporušil, i včera když jsem byl na řemdovi tak tam byl nějáký GM 😀 ještě sem si sním psal kdybych porušil pravidla nedělal bych ze sebe kreténa :((((( a ten gm co byl na tom acc tak trvrdil že tam byl Solzekin mluvim i o Remdovi
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 25. 9. 2020, 21:41Ravioly ?
To nám chceš říct že někdo stáhl WpePro.exe bugl si GM práva a naboural se ti na účet ? , na to že máš 400 hodin si myslím že hru ještě neumíš hrát ... za mě DISLIKE ,
Ravioly ?
To nám chceš říct že někdo stáhl WpePro.exe bugl si GM práva a naboural se ti na účet ? , na to že máš 400 hodin si myslím že hru ještě neumíš hrát ... za mě DISLIKE ,