Visí mi acc
Citát ze zdroje Froviel dne 3. 5. 2021, 18:03Ahoj, na acc Jeis , kde jsem včera odpoledne dělal dailyQ (malá broka se zaměřovačem), mě to koplo a již nejde lognout. Píše mi to " Server neodpověděl. Vaše jméno buď obsahuje nepovolené znaky nebo je server zaneprázdněn."
Díky za případnou pomoc.
Ahoj, na acc Jeis , kde jsem včera odpoledne dělal dailyQ (malá broka se zaměřovačem), mě to koplo a již nejde lognout. Píše mi to " Server neodpověděl. Vaše jméno buď obsahuje nepovolené znaky nebo je server zaneprázdněn."
Díky za případnou pomoc.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 3. 5. 2021, 20:31Zítra ráno udělám restart, až se neuvidíš v tabulce online tak to půjde 🙂
Zítra ráno udělám restart, až se neuvidíš v tabulce online tak to půjde 🙂
Citát ze zdroje Froviel dne 4. 5. 2021, 18:09Stáhnul jsem novou verzi a stále mi acc nejde. 🙁
Stáhnul jsem novou verzi a stále mi acc nejde. 🙁
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 4. 5. 2021, 19:11J, zapomnel jsem 😀 zitra rano si zkusim vzpomenout
J, zapomnel jsem 😀 zitra rano si zkusim vzpomenout
Citát ze zdroje cyrda dne 17. 5. 2021, 22:07Též mě zůstal vyset cyrda sem si šel po rubu koplo mě to a nic sem v tabuly a online ne
Též mě zůstal vyset cyrda sem si šel po rubu koplo mě to a nic sem v tabuly a online ne
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 18. 5. 2021, 8:33opraveno 🙂
opraveno 🙂
Citát ze zdroje cyrda dne 18. 5. 2021, 10:01Dík až přijedu kouknu na to
Dík až přijedu kouknu na to