úprava grafiky
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 22. 3. 2021, 19:48byla upravena grafika tak, aby šly itemy na sobě vidět stejně i na ostatních...
jelikož je skinů 200, a itemů taky, pište mi sem skiny popřípadě itemy co jsou otřesně posunuté, ve volných chvílích se to budu snažit napasovat 🙂
byla upravena grafika tak, aby šly itemy na sobě vidět stejně i na ostatních...
jelikož je skinů 200, a itemů taky, pište mi sem skiny popřípadě itemy co jsou otřesně posunuté, ve volných chvílích se to budu snažit napasovat 🙂
Citát ze zdroje Katef dne 22. 3. 2021, 20:05skin id 99 všechny čepice, které jsem testoval, otřesně vysoko
skin id 99 všechny čepice, které jsem testoval, otřesně vysoko
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 23. 3. 2021, 21:23čepice upraveny, aj tento skin 😀
čepice upraveny, aj tento skin 😀
Citát ze zdroje Athara dne 10. 4. 2021, 23:43skiny 8 a 20:
- myslivka, vánočka a korunka (ta za 100 k) jsou moc vysoko
- přes šátek jakoby nic nevidím
Na skinu 20 celkově moc dobře nesedí čepky, jde to vidět hlavně na zevlech, na Harryho klobouku a na sparťanské (když se skin dívá doprava, tak je čepka celá nějak divně posunutá).
skiny 8 a 20:
- myslivka, vánočka a korunka (ta za 100 k) jsou moc vysoko
- přes šátek jakoby nic nevidím
Na skinu 20 celkově moc dobře nesedí čepky, jde to vidět hlavně na zevlech, na Harryho klobouku a na sparťanské (když se skin dívá doprava, tak je čepka celá nějak divně posunutá).
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 12. 4. 2021, 14:38Upraveno, půjde vidět při příštím updatu.
Upraveno, půjde vidět při příštím updatu.
Citát ze zdroje EmKo dne 26. 5. 2021, 22:51Svatozař na Chameleonovi docela vysoko, pokud je možnost dát níže bylo by to fajn. Díky.
Svatozař na Chameleonovi docela vysoko, pokud je možnost dát níže bylo by to fajn. Díky.