TABULKA
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 30. 9. 2020, 12:52Zdravím ,
Dostal jsem menší nápad , něco užitečného ke hře
Zjednodušeně : Tabulka ve hře má znamenat : Tabuli kde daný hráč klikne na tabuli která by se nacházela tam k kde se dá koupit klanovka ,
O co jde : Tabulka zobrazení hráče pro poskytnutí nových hráču do hry Chmatákov
, Něco jako ve smyslu sín slávy : do budoucna aby jakýkoliv hráč co hraje chmatákov , aby měl nějký XP , nebo odměnu za pozvání
Jedná se o propagaci hry , více hráčů .
Ale , aby daný hráč to nedělal jen tak
Do tabulky z dané IP ADRESY by bylo poznatelné že hráč patří od toho a toho ,
Hráč co by se připojil do hry by jako 1) zašel k tabulce a vložil Nick jako to je u PAGE DOWNU , napsal hráčovo jméno , a v tabulce by měli být hráči
Zdravím ,
Dostal jsem menší nápad , něco užitečného ke hře
Zjednodušeně : Tabulka ve hře má znamenat : Tabuli kde daný hráč klikne na tabuli která by se nacházela tam k kde se dá koupit klanovka ,
O co jde : Tabulka zobrazení hráče pro poskytnutí nových hráču do hry Chmatákov
, Něco jako ve smyslu sín slávy : do budoucna aby jakýkoliv hráč co hraje chmatákov , aby měl nějký XP , nebo odměnu za pozvání
Jedná se o propagaci hry , více hráčů .
Ale , aby daný hráč to nedělal jen tak
Do tabulky z dané IP ADRESY by bylo poznatelné že hráč patří od toho a toho ,
Hráč co by se připojil do hry by jako 1) zašel k tabulce a vložil Nick jako to je u PAGE DOWNU , napsal hráčovo jméno , a v tabulce by měli být hráči
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 30. 9. 2020, 16:35Bio přelož mi to pls
Bio přelož mi to pls
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 30. 9. 2020, 17:11Tohle si zabil né fakt , Bio no co k tomu dodat ? snažil jsem se nejvíc jak to šlo popřípadě ještě na tom zapracuji
Tohle si zabil né fakt , Bio no co k tomu dodat ? snažil jsem se nejvíc jak to šlo popřípadě ještě na tom zapracuji
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 30. 9. 2020, 20:43Citát ze zdroje GAME MASTER dne 30. 9. 2020, 12:52Zjednodušeně : Tabulka ve hře má znamenat : Tabuli kde daný hráč klikne na tabuli která by se nacházela tam k kde se dá koupit klanovka ,
XDDDDDDDD
upřímně řečeno se mi to ani moc nechce luštit, prosím napiš to ještě jednou a srozumitelněji, není potřeba nic uspěchat
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 30. 9. 2020, 12:52Zjednodušeně : Tabulka ve hře má znamenat : Tabuli kde daný hráč klikne na tabuli která by se nacházela tam k kde se dá koupit klanovka ,
XDDDDDDDD
upřímně řečeno se mi to ani moc nechce luštit, prosím napiš to ještě jednou a srozumitelněji, není potřeba nic uspěchat
Citát ze zdroje Wpe Pro dne 1. 10. 2020, 14:34Hele né , když se nad tím tak zamyslím to neuděláme nikdo tohle , člověk za přijetí nového hráče pošle k tabulce aby potvrdil že je od něj .. :/
Hele né , když se nad tím tak zamyslím to neuděláme nikdo tohle , člověk za přijetí nového hráče pošle k tabulce aby potvrdil že je od něj .. :/