Forum

Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Skúsme znova oživiť chmatákov

Ahojte všetci moje meno je Solzekin a rád by som sa so svojím teamom opäť pokúsil oživiť náš chmatákov

Už mnoho ľudí sa chmatákov snažilo opäť oživiť a ja nebudem iný a skúsim to...Rád by som Vás preto všetkých videl opäť rybáriť, ťažiť, ochočovať a využívať všetky možnosti čo táto hra ponúka. S mojím teamom by sme opäť chceli vdýchnuť život do chmatákova budeme robiť mnoho Questov, súťaží a snažiť sa vo Vás všetkých opäť vzbudiť záujem si zahrať túto síce starú ale nami všetkými milovanú hru. Možno práve toto bude ten posledný pokus o to aby chmatákov nezanikol... Rád by som opäť vrátil všetko čo sa časom stratilo vrátane Vás milí hráči. Vďaka Fredymu teraz hra obsahuje veľa noviniek ktoré tam doteraz neboli.

Teraz niečo k tomu ako by som si to ja predstavoval:

Dnes večer 16.7. by sme sa všetci mohli stretnúť o 20:00 na pódiu kde si urobíme nejaký ten Q 🙂

Team chmatákova sa bude skladať zatiaľ z:

Fredy_Guvno (BOH)

Solzekin (GAME MASTER) - dohliadať na chod hry ,občas pripravím nejaký super Quest

MaestroO (QUESTER) - bude pre Vás pripravovať Questy

Časom by som chcel obnoviť CHMAZKU pokiaľ bude viac hráčov chcel by som dvoch členov v CHMAZKE ktorú bude mať na starosti MaestroO, do chmazky vyberiem dvoch hráčov u ktorých budem vidieť najväčšiu snahu a budú robiť Questy pre hráčov zo svojich vecí za svoje vydreté peniaze v hre. Vyberať budem naozaj podľa aktivity a ankety tu na Webe pokiaľ člen CHMAZKY prestane byť aktívny šancu dostane ktokoľvek z Vás kto aktívny bude.

Questy budú bývať v nepravidelný čas každý deň či už kopacie,killing,otázky,hľadačky,diss-questy nebránim sa nápadom z Vašej strany.

Novinky a všetky nápady budem pridávať do tejto témy na fóre pokiaľ ma budete chcieť s niečim kontaktovať stretnete ma každý deň v Lhotke pri Lojzovi kde rád prijmem Vaše pripomienky,návrhy,sťažnosti a určite každému odpoviem.

S pozdravom Solzekin a ešte jedna vec ak si sa dostal až sem tak niekde v okolí Lhotky je zakopané niečo dosť vzácne 🙂

Dobrovolně se hlásím do služby CHMAZKY.

Ty jo? jsem hotovej..proti ****! se bojíš říct i o skin abys nedostal Np.

Citát ze zdroje EL Barto dne 21. 7. 2020, 0:08

Dobrovolně se hlásím do služby CHMAZKY.

Obyčejní hráči jsou potřeba více než chmazky.

S týmto musím súhlasiť momentálne je stav plný sám som spomínal, že chmazku hľadať budem ale na momentálny počet hráčov je chmazka ešte nepotrebná ak budem chmazku hľadať vytvorím na fóre tému kde sa prihlásite a hráči si vyberú sami v hlasovaní

S pozdravom Solzekin

Mala by sa obmedziť tá toxicita. Včera som mal chuť to vypnúť a už nezapnúť 😀

Kratos poprosím do témy stížnosti napísať konkrétny prípad a čo konkrétne sa ti nepáči nech to môžme napraviť ! Za pripomienku Ďakujeme