SKINY NA PRODEJ
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 21. 7. 2020, 19:02Ahoj, chtěl by si do hry svůj vlastní skin? Tyto dva jsou volné na prodej a asi budu malovat další. Pokud máš zájem napiš mi ve hře nebo tady do komentářů a domluvíme se.
Ale Bio, jak probíhá proces přidání skinu do hry?
Pošleš peníze mně, já pak skin pošlu Fredymu a ty pošleš peníze Fredymu za přidání do hry.
Ahoj, chtěl by si do hry svůj vlastní skin? Tyto dva jsou volné na prodej a asi budu malovat další. Pokud máš zájem napiš mi ve hře nebo tady do komentářů a domluvíme se.
Ale Bio, jak probíhá proces přidání skinu do hry?
Pošleš peníze mně, já pak skin pošlu Fredymu a ty pošleš peníze Fredymu za přidání do hry.
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 20. 8. 2020, 14:42
ahoj, kdo máte zájem o tento skin napište níže komentář, nebo na fejsbuk nebo ve hře.
ahoj, kdo máte zájem o tento skin napište níže komentář, nebo na fejsbuk nebo ve hře.
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 22. 8. 2020, 9:12
Tento skin, stejně jako ten výše, je na prodej.
Zájemci se ozvěte ve hře nebo tady na fóru.
Tento skin, stejně jako ten výše, je na prodej.
Zájemci se ozvěte ve hře nebo tady na fóru.
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 25. 9. 2020, 8:36Modrý skin prodán.
Pokud chcete ve hře vlastní skin, tak nadále je volný ten červenovlasý a nebo Jason Vorhees.
Pokud by měl zájem někdo o tento rozdělaný, stačí říct a já ho domaluji (jakými barvami budete chtít 😀 )
Modrý skin prodán.
Pokud chcete ve hře vlastní skin, tak nadále je volný ten červenovlasý a nebo Jason Vorhees.
Pokud by měl zájem někdo o tento rozdělaný, stačí říct a já ho domaluji (jakými barvami budete chtít 😀 )
Citát ze zdroje ToNy dne 5. 11. 2020, 14:01Bio ten první skin je prodán nebo ne?
Bio ten první skin je prodán nebo ne?
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 5. 11. 2020, 14:14Nope, Jason Vorhees je furt k mání.
Nope, Jason Vorhees je furt k mání.
Citát ze zdroje ToNy dne 5. 11. 2020, 14:17Napíšeš mi na FB?
Napíšeš mi na FB?