SKINY - JAK JAKO ??
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 25. 9. 2020, 21:36ZDRAVÍM VŠECHNY, JSEM HRÁČ CHMATU UŽ NĚKOLIKA DLOUHÝCH STRAŠIDELNÝCH PÁR LET, JEN TAK MIMOCHODEM, KDYŽ ČLOVĚK VĚNOVAL SKIN DO HRY A , UŽ SE HRÁČ ROZHODL ŽE NA CHMAT SERE NEMÁ NA TO ČAS, PROSTĚ UŽ MÁ JINÝ ZÁJMY, PROČ?! SKIN NEMŮŽE BÝT FREE TO SE JEN TAK ODSTAVÍ ?, JÁ SI MYSLÍM ŽE SPOUSTA SKINŮ TĚCH CO UŽ JE NEVLASTNÍ PŘIBILO VÍCE HRAČŮ DO HRY A TAKY SI MYSLÍM ŽE BY JE TO BAVILO VÍCE ,ALE JEN POUHÝ NÁZOR BYCH RÁD SLYŠEL ... DĚKUJI PŘEDEM
ZDRAVÍM VŠECHNY, JSEM HRÁČ CHMATU UŽ NĚKOLIKA DLOUHÝCH STRAŠIDELNÝCH PÁR LET, JEN TAK MIMOCHODEM, KDYŽ ČLOVĚK VĚNOVAL SKIN DO HRY A , UŽ SE HRÁČ ROZHODL ŽE NA CHMAT SERE NEMÁ NA TO ČAS, PROSTĚ UŽ MÁ JINÝ ZÁJMY, PROČ?! SKIN NEMŮŽE BÝT FREE TO SE JEN TAK ODSTAVÍ ?, JÁ SI MYSLÍM ŽE SPOUSTA SKINŮ TĚCH CO UŽ JE NEVLASTNÍ PŘIBILO VÍCE HRAČŮ DO HRY A TAKY SI MYSLÍM ŽE BY JE TO BAVILO VÍCE ,ALE JEN POUHÝ NÁZOR BYCH RÁD SLYŠEL ... DĚKUJI PŘEDEM
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 25. 9. 2020, 23:36Jo toto si z části řekli na Jabku a moc hráčů tam už dnes nehraje. Tady na vesnici nedávno umřela jedna stará paní, ale její dům jsem si nevzal, i přesto že má teď jiné zájmy.
Máš přece známosti, řekni jim ať skiny povolí všem a budou si je moct všichni nastavit.
Jo toto si z části řekli na Jabku a moc hráčů tam už dnes nehraje. Tady na vesnici nedávno umřela jedna stará paní, ale její dům jsem si nevzal, i přesto že má teď jiné zájmy.
Máš přece známosti, řekni jim ať skiny povolí všem a budou si je moct všichni nastavit.
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 26. 9. 2020, 19:01JENŽE TY ZNÁMOSTI UŽ ZDALEKA ASI DOSPĚLY A HRY UŽ NEHRAJÍ , KAŽDÝ TÝDEN SE NA TOTO TÉMA BUDU PTÁT DOKUD SE TO NĚJAK NEVYŘEŠÍ ROZUMNĚ , A SADÍM SE ŽE ŽE DANÝ MAJITELÉ SE NEPŘIPOJÍ NA HRU ...
SKINY A ID PAK DODÁM
JENŽE TY ZNÁMOSTI UŽ ZDALEKA ASI DOSPĚLY A HRY UŽ NEHRAJÍ , KAŽDÝ TÝDEN SE NA TOTO TÉMA BUDU PTÁT DOKUD SE TO NĚJAK NEVYŘEŠÍ ROZUMNĚ , A SADÍM SE ŽE ŽE DANÝ MAJITELÉ SE NEPŘIPOJÍ NA HRU ...
SKINY A ID PAK DODÁM
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 27. 9. 2020, 11:49Rozumně se to vyřešilo, buď sem napíší majitelé že ty skiny povolují, nebo se nic neděje.
Rozumně se to vyřešilo, buď sem napíší majitelé že ty skiny povolují, nebo se nic neděje.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 27. 9. 2020, 17:16Jestli se chceš každej týden ptát, tak se ptej jako člověk bez použití caps locku a za použití češtiny... příště tě mažu
Jestli se chceš každej týden ptát, tak se ptej jako člověk bez použití caps locku a za použití češtiny... příště tě mažu
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 28. 9. 2020, 17:51Nechci se ptát každej týden , už to je vyřešeno za ten capslock sorry.
Nechci se ptát každej týden , už to je vyřešeno za ten capslock sorry.