Sbohem Chmatákove 1.5
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 1. 7. 2021, 21:27Nejdéle běžící verze Chmatákova, verze 1.5, byla v neděli 27.6.2021 vypnuta a zůstalo po ní mnoho vzpomínek. Pro každého z nás jsou tyto vzpomínky něčím odlišné, někdo si pamatuje vylepšování všech možných dovedností a maximálního využití všech svých postav zatímco někdo jiný si zase pamatuje převážně zabíjení ostatních ve 4.městě nebo chození na Questy. Každý z nás si vybral svůj způsob jak Chmatákov 1.5 hrát a po dlouhých 13 letech přišel čas se s touto verzí rozloučit.
Díky jedna pětko.
https://www.youtube.com/watch?v=3ifiq3VegcY
Nejdéle běžící verze Chmatákova, verze 1.5, byla v neděli 27.6.2021 vypnuta a zůstalo po ní mnoho vzpomínek. Pro každého z nás jsou tyto vzpomínky něčím odlišné, někdo si pamatuje vylepšování všech možných dovedností a maximálního využití všech svých postav zatímco někdo jiný si zase pamatuje převážně zabíjení ostatních ve 4.městě nebo chození na Questy. Každý z nás si vybral svůj způsob jak Chmatákov 1.5 hrát a po dlouhých 13 letech přišel čas se s touto verzí rozloučit.
Díky jedna pětko.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 2. 7. 2021, 7:06Krása xD
nejvíc jak stojím nad hrobem jabka :D:D
jinak mě zbytek videa bolelo srdce... nejvíc když jsem viděl Rasistu :'(
Krása xD
nejvíc jak stojím nad hrobem jabka :D:D
jinak mě zbytek videa bolelo srdce... nejvíc když jsem viděl Rasistu :'(
Citát ze zdroje THE Gangsta dne 31. 7. 2021, 12:53Fajn videjko,jen jsem čekal že nad tím hrobem budu stát s Fredym já,a že mě tam zmíníš taky nějak víc,ale nedá se nic dělat.. :DD
RIP 1.5
Fajn videjko,jen jsem čekal že nad tím hrobem budu stát s Fredym já,a že mě tam zmíníš taky nějak víc,ale nedá se nic dělat.. :DD
RIP 1.5