Regenerace a čepice
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 16. 1. 2021, 23:25Automatické doplňování HP - skillí Sebeléčení
Automatické doplňování many - s tím se bude dále pracovat
Přidáno 10 čepic - Rybářský klobouček (lze koupit u Lojzy) zvedá šanci na vylovení perly, zbytek čepic půjde sehnat časem 🙂
Automatické doplňování HP - skillí Sebeléčení
Automatické doplňování many - s tím se bude dále pracovat
Přidáno 10 čepic - Rybářský klobouček (lze koupit u Lojzy) zvedá šanci na vylovení perly, zbytek čepic půjde sehnat časem 🙂
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 16. 1. 2021, 23:47Rybářský klobouček je modrá ryba. Když koupíš item dostaneš tu rybu do inventáře a jde nasadit ale na hlavě nic nemáš...
Nevím zda to je schválně nebo to má jen prostě jiný vzhled.
S Prutem který má BONUS 10 mi přijde že je to občas pomalejší. S Prutem bonus 1 je to dobré. Perla po prvních 10 minutách od prvního nahození. Další perly jdou mnohem rychleji.
Mám rybaření na 100% a podlé mého je nějak přidaný speed lovení. Mám do půl minuty plný inventář když vím kam klikat na té vodě.
Jinak je to bez problému... Díky
Rybářský klobouček je modrá ryba. Když koupíš item dostaneš tu rybu do inventáře a jde nasadit ale na hlavě nic nemáš...
Nevím zda to je schválně nebo to má jen prostě jiný vzhled.
S Prutem který má BONUS 10 mi přijde že je to občas pomalejší. S Prutem bonus 1 je to dobré. Perla po prvních 10 minutách od prvního nahození. Další perly jdou mnohem rychleji.
Mám rybaření na 100% a podlé mého je nějak přidaný speed lovení. Mám do půl minuty plný inventář když vím kam klikat na té vodě.
Jinak je to bez problému... Díky
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 17. 1. 2021, 9:24musíš si stáhnout nového klienta abys viděl novou grafiku...
Rybko funguje jak má 🙂
musíš si stáhnout nového klienta abys viděl novou grafiku...
Rybko funguje jak má 🙂
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 17. 1. 2021, 11:40To mě v noci nenapadlo 😀
Je to vše OK...
Teď ty perly i s bonusovým kloboukem padají dost rychle...
To mě v noci nenapadlo 😀
Je to vše OK...
Teď ty perly i s bonusovým kloboukem padají dost rychle...