Problem s instalaci a spustenim hry
Citát ze zdroje Enormika dne 7. 9. 2020, 13:21Zdravím, byl jsem pár minut ve hře nakoukl jsem co je nového, kdyz jsem se zhruba po hodince chtěl znovu prihlasit do hry psalo mi to mate starou verzy uz jsem stahl asi 15x tu novou ale stále mi to pise mate starou verzy co s tim ? Klienta a vse co se tyce hry jsem odstranil a stahl znova a nepomohlo to.
Zdravím, byl jsem pár minut ve hře nakoukl jsem co je nového, kdyz jsem se zhruba po hodince chtěl znovu prihlasit do hry psalo mi to mate starou verzy uz jsem stahl asi 15x tu novou ale stále mi to pise mate starou verzy co s tim ? Klienta a vse co se tyce hry jsem odstranil a stahl znova a nepomohlo to.
Citát ze zdroje BIGDICK dne 7. 9. 2020, 14:31cauko mam ten namej problem :))
cauko mam ten namej problem :))
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 7. 9. 2020, 14:54Chlapáci nevím, možná zkuste smazat cookies nebo tak, mně to funguje 😀
Chlapáci nevím, možná zkuste smazat cookies nebo tak, mně to funguje 😀
Citát ze zdroje Enormika dne 7. 9. 2020, 14:55Predem se omlouvam asi jsem uplnej tupec ale nevim kde ci jak se mazou cookies 😀
Predem se omlouvam asi jsem uplnej tupec ale nevim kde ci jak se mazou cookies 😀
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 7. 9. 2020, 16:44zadej do google chromu:
chrome://settings/clearBrowserData
pokud máš jiný prohlížeč tak googluj 🙂
zadej do google chromu:
chrome://settings/clearBrowserData
pokud máš jiný prohlížeč tak googluj 🙂
Citát ze zdroje Enormika dne 7. 9. 2020, 16:46Cookies jsem vymazal pres diskcleaner pomoci youtubu a stale to nefunguje :/
Cookies jsem vymazal pres diskcleaner pomoci youtubu a stale to nefunguje :/
Citát ze zdroje Enormika dne 7. 9. 2020, 16:47Aha tak jsem to udelal pres ten odkaz co jsi sem dal a funguje to Diky moc 😀
Aha tak jsem to udelal pres ten odkaz co jsi sem dal a funguje to Diky moc 😀