Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 2: NovinkyObchod mezi hráči
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Obchod mezi hráči

Testněte trade mezi hráči, peníze se píšou numerickou klávesnicí nebo klávesami +ěščřžýáíé

Aktualizace: u vložených itemů se vypisuje jejich bonus, popřípadě písmeno S, které označuje speciálně okouzlený item (nepadá při smrti)

Zdá se mi, že hra měla být promyšlena mnohem podrobněji, ale obchodní rozhraní je jednodušší, je docela nepohodlné. Mělo by existovat větší zabezpečení, protože existují mezery v podvodu a krádeži věcí

Nerozumím, udej příklad nepohodlí podvodu a tak 🙂

Teď nevím jestli testuješ jenom klávesou, ale ty čísla přímo v shopu naklikat zatím nejdou a když jde o nastackované itemy tak jdou dát jen po jednom, stackovat to jde jen z více políček. Vypsání klávesnicí bez problému funguje.
A rovnou sem i napíšu ať nespamuju víc témat, že ty perly z rybaření zase vůbec nepadají i když mám 100%

Ten shop je jen na klavesy zatim 😀 u stackovani je to jedno, je to jen vizualni, po potvrzeni shopu se vse da do invu jak ma 😀

A perly maji padat jen s bonem na prutu nebo na rybarske cepce, tak to prosim testni s tim 😀 a dej vedet

Padá to jak má, moje chyba sorry 😀
A všiml jsem si, že blesk hituje o dost pomaleji při pohybu než když stojím na místě.

nevím jak je to myšleno 😀 když zapneš autoklik tak taky? 😀

Všiml jsem si že to je problém jen bez clickera 😀
Fakt mi nejde dát nastackované věci přes shop, musím dát na dvakrát přes obchod pokud to není rozdělené v invu po jednom, není to jen vzhledový bug.
Když zabije někdo "Rybák" tak po jeho smrti jsem zaspamovaný hláškou "Jsi ochromen" asi tak 5x po sobě ale jen na chviličku a pak už se hýbat jde.
Hnědý chobot nejde stackovat vůbec.
Rovnou jsem se chtěl zeptat kde se dá získat ta fialová koule many na většinu Questů, dík.

PS: Cením ten Quest s bílou lamou 😀

aha, tu mana kouli jsem dal nechtěně pryč z lootu 😀 jinak ty questy co jsem udělal si nepamatuji, nevím jaká white lama 😀

ale takové věci se doladí během plnohodnotného hraní.

Větu jsi ochromen to píše když se snažíš chodit, to asi nemusíme řešit, dám ochromovací kouzlo pryč 😀 až budu makat na NPC, udělam jim lepší kouzla 😀

a na ten shop se kouknu někdy dopodrobna tedy, je to celkem složitý proces 😀