Obchod mezi hráči
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 20. 1. 2021, 11:41Testněte trade mezi hráči, peníze se píšou numerickou klávesnicí nebo klávesami +ěščřžýáíé
Testněte trade mezi hráči, peníze se píšou numerickou klávesnicí nebo klávesami +ěščřžýáíé
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 22. 1. 2021, 15:38Aktualizace: u vložených itemů se vypisuje jejich bonus, popřípadě písmeno S, které označuje speciálně okouzlený item (nepadá při smrti)
Aktualizace: u vložených itemů se vypisuje jejich bonus, popřípadě písmeno S, které označuje speciálně okouzlený item (nepadá při smrti)
Citát ze zdroje RuthNEW2 dne 31. 5. 2021, 1:24Zdá se mi, že hra měla být promyšlena mnohem podrobněji, ale obchodní rozhraní je jednodušší, je docela nepohodlné. Mělo by existovat větší zabezpečení, protože existují mezery v podvodu a krádeži věcí
Zdá se mi, že hra měla být promyšlena mnohem podrobněji, ale obchodní rozhraní je jednodušší, je docela nepohodlné. Mělo by existovat větší zabezpečení, protože existují mezery v podvodu a krádeži věcí
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 31. 5. 2021, 11:15Nerozumím, udej příklad nepohodlí podvodu a tak 🙂
Nerozumím, udej příklad nepohodlí podvodu a tak 🙂
Citát ze zdroje Cosmo dne 2. 6. 2021, 17:53Teď nevím jestli testuješ jenom klávesou, ale ty čísla přímo v shopu naklikat zatím nejdou a když jde o nastackované itemy tak jdou dát jen po jednom, stackovat to jde jen z více políček. Vypsání klávesnicí bez problému funguje.
A rovnou sem i napíšu ať nespamuju víc témat, že ty perly z rybaření zase vůbec nepadají i když mám 100%
Teď nevím jestli testuješ jenom klávesou, ale ty čísla přímo v shopu naklikat zatím nejdou a když jde o nastackované itemy tak jdou dát jen po jednom, stackovat to jde jen z více políček. Vypsání klávesnicí bez problému funguje.
A rovnou sem i napíšu ať nespamuju víc témat, že ty perly z rybaření zase vůbec nepadají i když mám 100%
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 2. 6. 2021, 19:33Ten shop je jen na klavesy zatim 😀 u stackovani je to jedno, je to jen vizualni, po potvrzeni shopu se vse da do invu jak ma 😀
A perly maji padat jen s bonem na prutu nebo na rybarske cepce, tak to prosim testni s tim 😀 a dej vedet
Ten shop je jen na klavesy zatim 😀 u stackovani je to jedno, je to jen vizualni, po potvrzeni shopu se vse da do invu jak ma 😀
A perly maji padat jen s bonem na prutu nebo na rybarske cepce, tak to prosim testni s tim 😀 a dej vedet
Citát ze zdroje Cosmo dne 3. 6. 2021, 15:15Padá to jak má, moje chyba sorry 😀
A všiml jsem si, že blesk hituje o dost pomaleji při pohybu než když stojím na místě.
Padá to jak má, moje chyba sorry 😀
A všiml jsem si, že blesk hituje o dost pomaleji při pohybu než když stojím na místě.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 3. 6. 2021, 15:30nevím jak je to myšleno 😀 když zapneš autoklik tak taky? 😀
nevím jak je to myšleno 😀 když zapneš autoklik tak taky? 😀
Citát ze zdroje Cosmo dne 3. 6. 2021, 18:58Všiml jsem si že to je problém jen bez clickera 😀
Fakt mi nejde dát nastackované věci přes shop, musím dát na dvakrát přes obchod pokud to není rozdělené v invu po jednom, není to jen vzhledový bug.
Když zabije někdo "Rybák" tak po jeho smrti jsem zaspamovaný hláškou "Jsi ochromen" asi tak 5x po sobě ale jen na chviličku a pak už se hýbat jde.
Hnědý chobot nejde stackovat vůbec.
Rovnou jsem se chtěl zeptat kde se dá získat ta fialová koule many na většinu Questů, dík.PS: Cením ten Quest s bílou lamou 😀
Všiml jsem si že to je problém jen bez clickera 😀
Fakt mi nejde dát nastackované věci přes shop, musím dát na dvakrát přes obchod pokud to není rozdělené v invu po jednom, není to jen vzhledový bug.
Když zabije někdo "Rybák" tak po jeho smrti jsem zaspamovaný hláškou "Jsi ochromen" asi tak 5x po sobě ale jen na chviličku a pak už se hýbat jde.
Hnědý chobot nejde stackovat vůbec.
Rovnou jsem se chtěl zeptat kde se dá získat ta fialová koule many na většinu Questů, dík.
PS: Cením ten Quest s bílou lamou 😀
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 3. 6. 2021, 19:27aha, tu mana kouli jsem dal nechtěně pryč z lootu 😀 jinak ty questy co jsem udělal si nepamatuji, nevím jaká white lama 😀
ale takové věci se doladí během plnohodnotného hraní.
Větu jsi ochromen to píše když se snažíš chodit, to asi nemusíme řešit, dám ochromovací kouzlo pryč 😀 až budu makat na NPC, udělam jim lepší kouzla 😀
a na ten shop se kouknu někdy dopodrobna tedy, je to celkem složitý proces 😀
aha, tu mana kouli jsem dal nechtěně pryč z lootu 😀 jinak ty questy co jsem udělal si nepamatuji, nevím jaká white lama 😀
ale takové věci se doladí během plnohodnotného hraní.
Větu jsi ochromen to píše když se snažíš chodit, to asi nemusíme řešit, dám ochromovací kouzlo pryč 😀 až budu makat na NPC, udělam jim lepší kouzla 😀
a na ten shop se kouknu někdy dopodrobna tedy, je to celkem složitý proces 😀