np za co ?
Citát ze zdroje Enormika dne 27. 9. 2020, 18:10Zdrvím, po celim dnu jsem logl muj ucet s nickem Mystik logl jsem v np mohu vedet za co jsem to np dostal nevim o tom ze bych s tim uctem delal neco za co je np.
Zdrvím, po celim dnu jsem logl muj ucet s nickem Mystik logl jsem v np mohu vedet za co jsem to np dostal nevim o tom ze bych s tim uctem delal neco za co je np.
Citát ze zdroje Cosmo dne 28. 9. 2020, 6:28Ochromování v blue zóně, máš tam 300 kamenů.
Ochromování v blue zóně, máš tam 300 kamenů.
Citát ze zdroje Ravioly dne 28. 9. 2020, 9:30drvím, po celim dnu jsem logl muj ucet s nickem Mystik logl jsem v np mohu vedet za co jsem to np dostal nevim o tom ze bych s tim uctem delal neco za co je np. xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd pacient ta enormika
drvím, po celim dnu jsem logl muj ucet s nickem Mystik logl jsem v np mohu vedet za co jsem to np dostal nevim o tom ze bych s tim uctem delal neco za co je np. xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd pacient ta enormika
Citát ze zdroje Enormika dne 28. 9. 2020, 12:08Tak to ani picu naposledy jsem ochromoval pred 3 tydny coz je tady dole screen a uz jsem np dostal od te doby jsem v blue zone neochromoval !! takze chci videt dukaz a nebo okamzite vyndat protoze bezduvodne se tezit z np nebudu to se na to radeji cele vyseru.
Tak to ani picu naposledy jsem ochromoval pred 3 tydny coz je tady dole screen a uz jsem np dostal od te doby jsem v blue zone neochromoval !! takze chci videt dukaz a nebo okamzite vyndat protoze bezduvodne se tezit z np nebudu to se na to radeji cele vyseru.
Citát ze zdroje Cosmo dne 28. 9. 2020, 13:23Bezdůvodně to NP nemáš, tak nevím co to tu zkoušíš za herectví, důkaz jsem viděl a to mi stačilo. Pokud se nechceš těžit tak netěž, ale 300 kamenů je celkem rychle vytěžené.
Bezdůvodně to NP nemáš, tak nevím co to tu zkoušíš za herectví, důkaz jsem viděl a to mi stačilo. Pokud se nechceš těžit tak netěž, ale 300 kamenů je celkem rychle vytěžené.
Citát ze zdroje Enormika dne 28. 9. 2020, 13:50Chtěl jsem dukaz ten jsi nedodal rikas ze jsi me vydel na vlastni oci pritom ja jsem neochromoval mozna jsem afkoval s ochromkou a nejakej picus si mozna vymyslel ze jsem nekoho ochromoval v blue zone ale pravda to rozhodne nebyla takze vsechny vipka jsou v kosi a uz me tu neuvidite nebudu se tu srat s tezenim kydz jsem nic neudelal
Chtěl jsem dukaz ten jsi nedodal rikas ze jsi me vydel na vlastni oci pritom ja jsem neochromoval mozna jsem afkoval s ochromkou a nejakej picus si mozna vymyslel ze jsem nekoho ochromoval v blue zone ale pravda to rozhodne nebyla takze vsechny vipka jsou v kosi a uz me tu neuvidite nebudu se tu srat s tezenim kydz jsem nic neudelal
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 28. 9. 2020, 15:33Douč se češtinu, pak dojdi 🙂
Douč se češtinu, pak dojdi 🙂