Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 1.5: Stížnostinp za co ?
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

np za co ?

Zdrvím, po celim dnu jsem logl muj ucet s nickem Mystik logl jsem v np mohu vedet za co jsem to np dostal nevim o tom ze bych s tim uctem delal neco za co je np.

Ochromování v blue zóně, máš tam 300 kamenů.

drvím, po celim dnu jsem logl muj ucet s nickem Mystik logl jsem v np mohu vedet za co jsem to np dostal nevim o tom ze bych s tim uctem delal neco za co je np. xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd pacient ta enormika

Tak to ani picu naposledy jsem ochromoval pred 3 tydny coz je tady dole screen a uz jsem np dostal od te doby jsem v blue zone neochromoval !! takze chci videt dukaz a nebo okamzite vyndat protoze bezduvodne se tezit z np nebudu to se na to radeji cele vyseru.

Bezdůvodně to NP nemáš, tak nevím co to tu zkoušíš za herectví, důkaz jsem viděl a to mi stačilo. Pokud se nechceš těžit tak netěž, ale 300 kamenů je celkem rychle vytěžené.

Chtěl jsem dukaz ten jsi nedodal rikas ze jsi me vydel na vlastni oci pritom ja jsem neochromoval mozna jsem afkoval s ochromkou a nejakej picus si mozna vymyslel ze jsem nekoho ochromoval v blue zone ale pravda to rozhodne nebyla takze vsechny vipka jsou v kosi a uz me tu neuvidite nebudu se tu srat s tezenim kydz jsem nic neudelal

Douč se češtinu, pak dojdi 🙂