Forum

Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Nechceš furt vozit vázy a mušle? Podpoř tento návrh.

Zdravím zas je to tak že jsem ve vaně a nemohu přestat myslet na chmatákov a Fredyho jak to tam úžasně vede je to dobrý kluk.

Tudíž asi se ptáš co mě napadlo tentokrát? No jak jsem ve vaně zavzpomínal jsem si na staré dobré časy kdy jsem chytat furt vázy, mušle a lahve s mapou. Myslím že tu něco takového navrhnu bio tenkrát ale nejsem si jistej no a prostě jde o to že vy by jste jako hrdý chmaták chytal vázy, mušle a lahve, a někdo kdo by se nabídl být ve spolku (VMVJKKT) název by se ještě domyslel ale zpět k věci by to všechno za vás vozil a samozřejmě že pro tu společnost by byla extra tabulka kde by bylo kolik čeho odvozil a následně vydělané chk předal hráči, nebo ještě lépe fredy je moc šikovný skoro dospělý chlapák a tak by to udělal tak že frajer že společnosti by zadal jméno hráče do tabulky a chk by chodili jemu jestli se teda chapeme, chmatáci.

Ale teď tě napadla další otázka a to je ta že proč by někdo ze sebe dělal koninu?

Rád ti odpovím a to tak že by sebe nedělal koninu jen tak pro nic za nic ale dělal by že sebe koninu jen proto aby mu gmko za určity počet odvozených věci dal odměnu až už třeba pytlík s chk nebo prut od lojzy o to víc by to mohlo být zajímavé.

Každopádně dejte mi vědět co si o tom myslíte, možná mi to na hajzlu mysli lépe než ve vaně ale rád se s vámi chmatakovskými přáteli podělím o své myšlenky.

Zbytečné, mušle a vázy už dávno nejsou alfa a omega vydělávání na Chmatákově.