Lepší lebka z vědy
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 5. 1. 2021, 19:47
Ahoj, mám jen takovou otázku ohledně lepší lebky z vědy.
Zajímá mě jen při jaké možnosti padá GM SOŠKA.
V "HOME" se píše 0,25% .
To samé je i u MODRASKA a INTELIGENCE (5) a soška tam spadla několikrát.
Z lebky ještě žádná zatím.
(Odevzdáno více jak 200ks lebek)Děkuji za odpověď.
Krásný večer.
https://ctrlv.cz/6hyx
Ahoj, mám jen takovou otázku ohledně lepší lebky z vědy.
Zajímá mě jen při jaké možnosti padá GM SOŠKA.
V "HOME" se píše 0,25% .
To samé je i u MODRASKA a INTELIGENCE (5) a soška tam spadla několikrát.
Z lebky ještě žádná zatím.
(Odevzdáno více jak 200ks lebek)
Děkuji za odpověď.
Krásný večer.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 6. 1. 2021, 9:50Ahoj,
je to 0,25 krát Inteligence, s amuletem štěstí ještě to celé krát 2, takže s int 10 a amuletem štěstí je šance 5% = každá dvacátá lebka by měla dát sošku.
Ted slyším poprvé, že někomu 200x nepadla. Kouknu na to až se budu nudit, ale jelikož jsem nic neměnil, mělo by to fungovat 🙂
Ahoj,
je to 0,25 krát Inteligence, s amuletem štěstí ještě to celé krát 2, takže s int 10 a amuletem štěstí je šance 5% = každá dvacátá lebka by měla dát sošku.
Ted slyším poprvé, že někomu 200x nepadla. Kouknu na to až se budu nudit, ale jelikož jsem nic neměnil, mělo by to fungovat 🙂
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 6. 1. 2021, 16:59Z každé lebky s klíčem padl pytel s 10K.
Díky.
Z každé lebky s klíčem padl pytel s 10K.
Díky.
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 8. 2. 2021, 22:33Nechci dělat další téma.
Píšu sem.
šance na červeného vychází na 0,03% padl na 305 pokus 😀
Pokud počítal BIO správně 😀
Můžeš se na to mrknout. Děkujeme Fredy.
Nechci dělat další téma.
Píšu sem.
šance na červeného vychází na 0,03% padl na 305 pokus 😀
Pokud počítal BIO správně 😀
Můžeš se na to mrknout. Děkujeme Fredy.
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 9. 2. 2021, 10:11No je to 0,32% ale neměnil jsem dalších 95 srdcí, takže v tom mohl být další červený a najednou by ta šance byla úplně jiná. 😀 Není to zaručené že to je přesně 200 a dostaneš červené, může to být klidně 1000 a pak najednou dostaneš 4 za sebou, stejně jako při hodu mincí nehodíš na 100% každý druhý hod něco jiného.
No je to 0,32% ale neměnil jsem dalších 95 srdcí, takže v tom mohl být další červený a najednou by ta šance byla úplně jiná. 😀 Není to zaručené že to je přesně 200 a dostaneš červené, může to být klidně 1000 a pak najednou dostaneš 4 za sebou, stejně jako při hodu mincí nehodíš na 100% každý druhý hod něco jiného.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 9. 2. 2021, 20:20Chlapče můj, zkusím to vysvětlit snadno a pohotově...
Pokud bys dělal quest u kterého je šance na GM sošku 20%, neznamená to, že ti každé páté splnění dá GM sošku, znamená to, že přibližně každé páté splnění dostaneš GM sošku 😀
To znamená že pokud bys tento quest splnil 10x, mohla by ti GM soška padnout 3x nebo vůbec... a ty už bys brečel, že je šance na sošku 30% nebo 0%...
Šance se zpřesňuje podle počtu splnění, takže podle Biova testu je to 0,32%, kdyby mu ale se štěstím padl druhý červený, už by to bylo 0,64%... Ale pokud by Bio ten quest splnil třeba milionkrát, procentuální šance by se velmi blížila k 0,5%, takže by byla například 0,495451% nebo 0,505845%
V tak malém počtu splnění jaký je na celém serveru, je to furt velký rozptyl, může to bejt 0,2% ale taky 0,8%...
Být tu 500 hráčů co plní tento quest každou hodinu, měl bys ve hře 50 červeňáků denně
Chlapče můj, zkusím to vysvětlit snadno a pohotově...
Pokud bys dělal quest u kterého je šance na GM sošku 20%, neznamená to, že ti každé páté splnění dá GM sošku, znamená to, že přibližně každé páté splnění dostaneš GM sošku 😀
To znamená že pokud bys tento quest splnil 10x, mohla by ti GM soška padnout 3x nebo vůbec... a ty už bys brečel, že je šance na sošku 30% nebo 0%...
Šance se zpřesňuje podle počtu splnění, takže podle Biova testu je to 0,32%, kdyby mu ale se štěstím padl druhý červený, už by to bylo 0,64%... Ale pokud by Bio ten quest splnil třeba milionkrát, procentuální šance by se velmi blížila k 0,5%, takže by byla například 0,495451% nebo 0,505845%
V tak malém počtu splnění jaký je na celém serveru, je to furt velký rozptyl, může to bejt 0,2% ale taky 0,8%...
Být tu 500 hráčů co plní tento quest každou hodinu, měl bys ve hře 50 červeňáků denně
Citát ze zdroje Milan_Gramik dne 9. 2. 2021, 20:52takže tím se krásně vysvětluje jak mě mohl padnout cca při 12. pokusu 🙂
takže tím se krásně vysvětluje jak mě mohl padnout cca při 12. pokusu 🙂
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 10. 2. 2021, 11:47Suprově vysvětlené Fredy. Teď to pochopil úplně každý (snad).
Suprově vysvětlené Fredy. Teď to pochopil úplně každý (snad).