Forum

Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Lepší lebka z vědy

Ahoj, mám jen takovou otázku ohledně lepší lebky z vědy.

Zajímá mě jen při jaké možnosti padá GM SOŠKA.

V "HOME" se píše 0,25% .

To samé je i u MODRASKA a INTELIGENCE (5) a soška tam spadla několikrát.

Z lebky ještě žádná zatím.
(Odevzdáno více jak 200ks lebek)

Děkuji za odpověď.

Krásný večer.

https://ctrlv.cz/6hyx

Ahoj,

je to 0,25 krát Inteligence, s amuletem štěstí ještě to celé krát 2, takže s int 10 a amuletem štěstí je šance 5% = každá dvacátá lebka by měla dát sošku.

Ted slyším poprvé, že někomu 200x nepadla. Kouknu na to až se budu nudit, ale jelikož jsem nic neměnil, mělo by to fungovat 🙂

Z každé lebky s klíčem padl pytel s 10K.

Díky.

Nechci dělat další téma.

Píšu sem.

šance na červeného vychází na 0,03% padl na 305 pokus 😀

Pokud počítal BIO správně 😀

Můžeš se na to mrknout. Děkujeme Fredy.

No je to 0,32% ale neměnil jsem dalších 95 srdcí, takže v tom mohl být další červený a najednou by ta šance byla úplně jiná. 😀 Není to zaručené že to je přesně 200 a dostaneš červené, může to být klidně 1000 a pak najednou dostaneš 4 za sebou, stejně jako při hodu mincí nehodíš na 100% každý druhý hod něco jiného.

Chlapče můj, zkusím to vysvětlit snadno a pohotově...

Pokud bys dělal quest u kterého je šance na GM sošku 20%, neznamená to, že ti každé páté splnění dá GM sošku, znamená to, že přibližně každé páté splnění dostaneš GM sošku 😀

To znamená že pokud bys tento quest splnil 10x, mohla by ti GM soška padnout 3x nebo vůbec... a ty už bys brečel, že je šance na sošku 30% nebo 0%...

Šance se zpřesňuje podle počtu splnění, takže podle Biova testu je to 0,32%, kdyby mu ale se štěstím padl druhý červený, už by to bylo 0,64%... Ale pokud by Bio ten quest splnil třeba milionkrát, procentuální šance by se velmi blížila k 0,5%, takže by byla například 0,495451% nebo 0,505845%

V tak malém počtu splnění jaký je na celém serveru, je to furt velký rozptyl, může to bejt 0,2% ale taky 0,8%...

Být tu 500 hráčů co plní tento quest každou hodinu, měl bys ve hře 50 červeňáků denně

takže tím se krásně vysvětluje jak mě mohl padnout cca při 12. pokusu 🙂

Suprově vysvětlené Fredy. Teď to pochopil úplně každý (snad).