Kritický zásah
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 16. 12. 2020, 9:17Čauky, jelikož se mi ve hrách, které jsem hrával nelíbil critikal strike, vymyslel jsem svou verzi. Nechci aby člověk vyhrál fight jen protože měl štěstí a dal 3x crit za sebou. Takže...
Každý hráč má nyní dva nové atributy:
- Četnost critikalu (základ je 10)
- Critikal damage (základ je 50%)
Příklady:
- Mám luk který má 10 dmg, já mám nevylepšenou postavu a nemám žádnou nabonusovanou čepici co cokoliv zvedá. Takže každou desátou střelou dám o 50% víc dmg, takže svému nepříteli uberu 15hp
- Mám malou broku která má 20 dmg, díky bonusu v čepce a vyxpené postavě mám ČestnostCritu sníženou na 4 a Crit dmg zvýšen o 5, tím pádem dávám každou čtvrtou ránou o 100% víc dmg, takže 40
Čauky, jelikož se mi ve hrách, které jsem hrával nelíbil critikal strike, vymyslel jsem svou verzi. Nechci aby člověk vyhrál fight jen protože měl štěstí a dal 3x crit za sebou. Takže...
Každý hráč má nyní dva nové atributy:
- Četnost critikalu (základ je 10)
- Critikal damage (základ je 50%)
Příklady:
- Mám luk který má 10 dmg, já mám nevylepšenou postavu a nemám žádnou nabonusovanou čepici co cokoliv zvedá. Takže každou desátou střelou dám o 50% víc dmg, takže svému nepříteli uberu 15hp
- Mám malou broku která má 20 dmg, díky bonusu v čepce a vyxpené postavě mám ČestnostCritu sníženou na 4 a Crit dmg zvýšen o 5, tím pádem dávám každou čtvrtou ránou o 100% víc dmg, takže 40
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 20. 1. 2021, 13:20Critikal změněn, příliš velké rozdíly v posledních 3 bodech crit šance...
Upraveno takto:
Základ 0 - nedám nikdy critikal
1 - je jakoby 10%, takže každá desátá rána dá crit
2 - je jakoby 20%, takže každá pátá rána je crit
3,4,5,6,7,8,9 - v každých 10ti ranách padne crit tolikrát, kolik máš četnost
10 - dáváš crit každou ranou
Critikal změněn, příliš velké rozdíly v posledních 3 bodech crit šance...
Upraveno takto:
Základ 0 - nedám nikdy critikal
1 - je jakoby 10%, takže každá desátá rána dá crit
2 - je jakoby 20%, takže každá pátá rána je crit
3,4,5,6,7,8,9 - v každých 10ti ranách padne crit tolikrát, kolik máš četnost
10 - dáváš crit každou ranou