Forum

Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Jak získat všechny VIP předměty ve hře (2021)

Zdravím,
občas se stává, že si někteří jedinci ve Lhotce stěžují, že není co dělat a nudí se, protože už získali 2 VIP itemy a mají 400k na účtě.

To je chyba! Tady máte jak se zabavit.

image843

tak to se nudim jeste vic teda

Tak si vyber na kterém účtu se už nudit nechceš.

Krásně zpracované, chválím.

Člověk, kterej má třeba dejme tomu i větší počet vipek nebo mu ty vipka prošly nějakým způsobem rukama, vyhledává především Questy od GM, protože se očekává větší výnos, než z AutoQ, které si reguluje Fredy sám a jak všichni víme, po nerfu už nejde tak rychle vydělat. Jako bonus k tomu je samozřejmě i zábava , která až taková při "získávání" sošek z autoQ úplně není po 8 hodinách v kuse u obrazovky - chápou ty, co to zkoušeli a nebo jeli i delší dobu v jednom kuse... (Viď Persi.)

To jen takový můj názor.

Bez Questů od GM se hra neobejde nikdy a když questy nebudou vůbec, nebudou ani hráči. (Už zažité z oficiálního serveru několikrát - i za doby Wesnera, Johna, atd.)  Z principu, že ty autoQ nejsou plánované dopředu a hráč vždy, když přijde, má to samé před očima, nevidí nic nového - krom updatů od Fredyho které jsou samozřejmě fajn svým způsobem - v porovnání s old verzema rozhodně o 200%.

V praxi to potom funguje tak, že přijde hráč a když nevidí žádnou nadcházející událost od GM, je buď afk, případně jentak pokecává.

Jestli se má hra plně automatizovat i bez GM, aby stejný počet hráčů - což by měl mít za cíl i nejspíš autor tohohle topicu, byly by určitě vhodnější dopředu naplánované autoQ (( příkladem je třeba Halloweenskej quest - zrovna tohle je věc, která by se hodila automatizovat. Dále by šlo také udělat vánoční event, velikonoční (vejce již jsou ve hře) atd. - bez dalšího vymýšlení GM)), nejen pro pestřejší hraní, ale třeba taky ulehčení práce GM Teamu kterej třeba pak jako takovej Solze dnes - nebude poslouchat, že nebyl ani 1 quest, a aby něco honem honem udělal. Nápadů je několik a těch MMORPG kde to takhle funguje je nespočet, takže ikdyž není zrovna GM online, hráči plní questy, které jsou buď pevné, nebo i časově omezené - tzv. eventy.  (To jen takovej návrh , kterej myslím, že Fredy stejně svrhne ze stolu. Důvodem je CH2, kde by to asi i dávalo větší smysl, když už by se s tím patlal.)

Nevím, rejpat se v tomhle... Lidi buď budou chtít , nebo ne. Já sem tady rozepsal něco k tomu a jak se s tím poperete je jen na vás, každopádně systém kterej sem zde nakousl by zajistil stejný počet hráčů i mimo dobu, kdy zrovna bude GM online a nehrozí tím pádem, že se hráč bude nudit, natož denně psát GM teamu, aby udělalo Q - patřím mezi tyhle rejpálky i já sám.. a důvod proč rejpu, je ten, že mě mrzí, že tenhle systém tu není. Peace

Já a nikdo další si myslím nedoporučujeme 8 hodin sedět u PC a smažit si mozek ochočováním láváků a modrých chobotů, všeho s mírou. Není potřeba tu hru speedrunovat a pokoušet se získat všechna VIPka během několika dní, díky tomuto náhodnému systému je po 365+ dních stále co dělat a sbírat. Nejhloupější jsou tady ti, co chtějí WIPE poté co v té hře nic nedokázali a většina z nich ani nemá vyskillené Rybaření.

Co se týče Questů, rád bych hráčům říkal dopředu, ale stále se to neosvědčilo. Fórum jede už několikátý měsíc ale i tak ho používá pouze zlomek herní komunity a pro většinu je jeho čtení ekvivalent umývání nádobí nebo vysávání. A jestli někdo chce vinit nás z toho, že Chmatákov pro lidi znamená stát ve Lhotce a jít dělat něco jiného tak do toho, tím že bude každých 20 minut Quest se nic nevyřeší.. Možná budou nějakou dobu všichni pobíhat s krumpáčema a killit, ale rychle se to omrzí. Když jsem natrkl to killení, 4.město je město duchů pokud se nekoná killící quest a to my s Cosmem už nijak víc neovlivníme. Zásobujeme vás pravidelně dostatečným počtem peněz a zbraní abyste neměli strach o něco přijít, ale i tak největší mezihráčské killící akce jsou pouze 3 minuty po Questu a konec.

Ale co se týče toho systému, tak by se mi líbilo něco ve stylu: použiju příkaz nastav autoq IDitemu IDitemu IDitemu, čímž bych nastavil, že po vložení například vejce získáte bod, což by systém mohl zapisovat do nějaké vlastní tabulky jako je počet peněz nebo VIP itemů. Pak bych napsal autoq stop a bylo by po questu. Myšlenka to špatná není, ale to už na mně není.

Nebudu se rozepisovat bo jsem to probíral ve hře...

Všechny další automatizace a vychytávky si nechávám pro CH2.

Bio, tvůj nápad nechápu, pak si pisnem...