Ip-ban
Citát ze zdroje Kymis dne 25. 9. 2020, 11:21Na co tu hraje hrát jako je destro když ostatním hráčům to hraní proste kazí a znechucuje pak se nedivíme že tu na chmatakově hraje 5 lidí denně když je tu Pacient který ty lidí odhání tím že znechucuje hru :/ Podle mě by bylo fajn kdyby dostal ten Ipban a začalo by to hrat podle mě i více lidí... Kdybych teď dal hlasování tak podle mne sem dá 97% Pro to aby dostal Ip-ban 🙂
Na co tu hraje hrát jako je destro když ostatním hráčům to hraní proste kazí a znechucuje pak se nedivíme že tu na chmatakově hraje 5 lidí denně když je tu Pacient který ty lidí odhání tím že znechucuje hru :/ Podle mě by bylo fajn kdyby dostal ten Ipban a začalo by to hrat podle mě i více lidí... Kdybych teď dal hlasování tak podle mne sem dá 97% Pro to aby dostal Ip-ban 🙂
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 25. 9. 2020, 11:25A co konkrétně udělal, že by si podle tebe zasloužil ban ip? Chci slyšet konkrétně čím zásadně porušil pravidla hry, neberu v potaz pokusy o afk skillení vědy na 3 acc.
A co konkrétně udělal, že by si podle tebe zasloužil ban ip? Chci slyšet konkrétně čím zásadně porušil pravidla hry, neberu v potaz pokusy o afk skillení vědy na 3 acc.
Citát ze zdroje Kymis dne 25. 9. 2020, 13:33Když mě ochromil tak jsem měl vyplé shopy ale i přesto mi dal shop 🙂 zkoušel jsem to i prokliknout ale i tak mi dával shopy
nakonec když jsem čekal 5 sekund na to abych se odpojil tak mi nešlo zmáčknout ANO abych se odpojil tím jsem ztratil jsem Zlatou helmu a snipu ale to neřeším řeším to proč jsem se nemohl odpojit když už dávno 5 sekund vypršelo a to že mi mohl dávat shopy i když jsem je měl vypnuté nebo to jak muže těžit 3acc najednou a nebo jaktože muže chodit po vodě 😀 prostě přijde mi to nefér skrz normální hráče kteří se tu snaží hrát a ne jen podělavát a kazit hru ostatním
Když mě ochromil tak jsem měl vyplé shopy ale i přesto mi dal shop 🙂 zkoušel jsem to i prokliknout ale i tak mi dával shopy
nakonec když jsem čekal 5 sekund na to abych se odpojil tak mi nešlo zmáčknout ANO abych se odpojil tím jsem ztratil jsem Zlatou helmu a snipu ale to neřeším řeším to proč jsem se nemohl odpojit když už dávno 5 sekund vypršelo a to že mi mohl dávat shopy i když jsem je měl vypnuté nebo to jak muže těžit 3acc najednou a nebo jaktože muže chodit po vodě 😀 prostě přijde mi to nefér skrz normální hráče kteří se tu snaží hrát a ne jen podělavát a kazit hru ostatním
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 25. 9. 2020, 15:13Citát ze zdroje Kymis dne 25. 9. 2020, 13:33Když mě ochromil tak jsem měl vyplé shopy ale i přesto mi dal shop ? zkoušel jsem to i prokliknout ale i tak mi dával shopy
nakonec když jsem čekal 5 sekund na to abych se odpojil tak mi nešlo zmáčknout ANO abych se odpojil tím jsem ztratil jsem Zlatou helmu a snipu ale to neřeším řeším to proč jsem se nemohl odpojit když už dávno 5 sekund vypršelo a to že mi mohl dávat shopy i když jsem je měl vypnuté nebo to jak muže těžit 3acc najednou a nebo jaktože muže chodit po vodě ? prostě přijde mi to nefér skrz normální hráče kteří se tu snaží hrát a ne jen podělavát a kazit hru ostatním
Účty můžeš těžit najednou makry nebo více PC najednou, občas se stane, že hra prostě vypnout nejde, krutá realita se kterou se musíme smířit. xd A pokud si je měl vypnuté a i tak ti je dal, tak si je spíš neměl vypnuté.
Na ostatní chci vidět důkaz a já mu milerád ten ban ip doporučím.
Citát ze zdroje Kymis dne 25. 9. 2020, 13:33Když mě ochromil tak jsem měl vyplé shopy ale i přesto mi dal shop ? zkoušel jsem to i prokliknout ale i tak mi dával shopy
nakonec když jsem čekal 5 sekund na to abych se odpojil tak mi nešlo zmáčknout ANO abych se odpojil tím jsem ztratil jsem Zlatou helmu a snipu ale to neřeším řeším to proč jsem se nemohl odpojit když už dávno 5 sekund vypršelo a to že mi mohl dávat shopy i když jsem je měl vypnuté nebo to jak muže těžit 3acc najednou a nebo jaktože muže chodit po vodě ? prostě přijde mi to nefér skrz normální hráče kteří se tu snaží hrát a ne jen podělavát a kazit hru ostatním
Účty můžeš těžit najednou makry nebo více PC najednou, občas se stane, že hra prostě vypnout nejde, krutá realita se kterou se musíme smířit. xd A pokud si je měl vypnuté a i tak ti je dal, tak si je spíš neměl vypnuté.
Na ostatní chci vidět důkaz a já mu milerád ten ban ip doporučím.