Id skinů
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 18. 7. 2020, 21:17Není aktuální, ale na to pouhé vyhledání ID to stačí..
Není aktuální, ale na to pouhé vyhledání ID to stačí..
Citát ze zdroje Solzekin dne 21. 7. 2020, 13:53Ak si niekto praje pridať skin na niektorý z účtov môžte písať aj tu na fórum meno účtu a ID skinu ja to budem priebežne sledovať a pridávať do hry.
Ak si niekto praje pridať skin na niektorý z účtov môžte písať aj tu na fórum meno účtu a ID skinu ja to budem priebežne sledovať a pridávať do hry.
Citát ze zdroje Slaeer dne 21. 7. 2020, 15:52159 na SlaeerW, SlaeerH a SlaeerM
Já vím moc originální jména... jen mimochodem skin ID 159 již není free. V případě problémů budu muset obtěžovat původního majitele 😀
159 na SlaeerW, SlaeerH a SlaeerM
Já vím moc originální jména... jen mimochodem skin ID 159 již není free. V případě problémů budu muset obtěžovat původního majitele 😀
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 21. 7. 2020, 16:08Jinačí majitel než "původní" ani neexistuje... ať mi napíše on
Jinačí majitel než "původní" ani neexistuje... ať mi napíše on
Citát ze zdroje Ryan dne 22. 7. 2020, 0:46Zajímavé ale na mobilu je to forum, takové divné, každopádně nevím jak ti na mobilu mám napsat sz, jsem majitel ID 159 a 164 společně s doxerisem, slayeer má povoleno užívat oba tyto skiny dle své libosti (nechat si nastavit, povolit jinému hráči..) pokud by byl nějaký problém tak se musím domluvit se stigmou aby ti to potvrdila protože ona dělala oba tyto skiny nebo pokud ještě najdu záznam o platbě tak až najdu jak ti napsat sz tak bych ti to poslal.
Zajímavé ale na mobilu je to forum, takové divné, každopádně nevím jak ti na mobilu mám napsat sz, jsem majitel ID 159 a 164 společně s doxerisem, slayeer má povoleno užívat oba tyto skiny dle své libosti (nechat si nastavit, povolit jinému hráči..) pokud by byl nějaký problém tak se musím domluvit se stigmou aby ti to potvrdila protože ona dělala oba tyto skiny nebo pokud ještě najdu záznam o platbě tak až najdu jak ti napsat sz tak bych ti to poslal.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 22. 7. 2020, 14:38SZ tu nejsou 🙁 bohužel
Nevím jak jde skin vlastnit s někým jiným, nastavím ho tomu kdo ho zaplatil. A jelikož nemám jak jinak ověřit že to jsi ty, tak buď pošli potvrzení o platbě na fredyguvno@seznam.cz, nebo napiš Stigmě ať mi to potvrdí 🙂
Díky moc chlapáku
SZ tu nejsou 🙁 bohužel
Nevím jak jde skin vlastnit s někým jiným, nastavím ho tomu kdo ho zaplatil. A jelikož nemám jak jinak ověřit že to jsi ty, tak buď pošli potvrzení o platbě na fredyguvno@seznam.cz, nebo napiš Stigmě ať mi to potvrdí 🙂
Díky moc chlapáku
Citát ze zdroje Ryan dne 22. 7. 2020, 18:39Je to lehké, doxeris vyhrál skin v soutěži a stigma to nakreslila a já platil přidání zkusím to dohledat a kdyztak napíšu stigme.
Je to lehké, doxeris vyhrál skin v soutěži a stigma to nakreslila a já platil přidání zkusím to dohledat a kdyztak napíšu stigme.
Citát ze zdroje Ryan dne 22. 7. 2020, 22:00Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 22. 7. 2020, 14:38SZ tu nejsou
bohužel
Nevím jak jde skin vlastnit s někým jiným, nastavím ho tomu kdo ho zaplatil. A jelikož nemám jak jinak ověřit že to jsi ty, tak buď pošli potvrzení o platbě na fredyguvno@seznam.cz, nebo napiš Stigmě ať mi to potvrdí
Díky moc chlapáku
Stigma potvrdila ID 159 a potvrzení máš na mailu, krtka mi dotvrdi Doxeris že jsem platil přidání a tenkrát jsem se dohodli že na něj máme oba stejný nárok takže ať budu majitel já či on, tak si to navzájem povolíme. A ještě by mi bio mohl poslat číslo účtu a já dohledam platbu o skinů ID 176 nebo jaké je to ID je to velký bílý indián(lebka s indianckou celenkou). Díky a užívejte.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 22. 7. 2020, 14:38SZ tu nejsou
bohužel
Nevím jak jde skin vlastnit s někým jiným, nastavím ho tomu kdo ho zaplatil. A jelikož nemám jak jinak ověřit že to jsi ty, tak buď pošli potvrzení o platbě na fredyguvno@seznam.cz, nebo napiš Stigmě ať mi to potvrdí
Díky moc chlapáku
Stigma potvrdila ID 159 a potvrzení máš na mailu, krtka mi dotvrdi Doxeris že jsem platil přidání a tenkrát jsem se dohodli že na něj máme oba stejný nárok takže ať budu majitel já či on, tak si to navzájem povolíme. A ještě by mi bio mohl poslat číslo účtu a já dohledam platbu o skinů ID 176 nebo jaké je to ID je to velký bílý indián(lebka s indianckou celenkou). Díky a užívejte.
Citát ze zdroje Solzekin dne 22. 7. 2020, 22:29Citát ze zdroje Slaeer dne 21. 7. 2020, 15:52159 na SlaeerW, SlaeerH a SlaeerM
Já vím moc originální jména... jen mimochodem skin ID 159 již není free. V případě problémů budu muset obtěžovat původního majitele ?
nastavené
Citát ze zdroje Slaeer dne 21. 7. 2020, 15:52159 na SlaeerW, SlaeerH a SlaeerM
Já vím moc originální jména... jen mimochodem skin ID 159 již není free. V případě problémů budu muset obtěžovat původního majitele ?
nastavené
Citát ze zdroje Ratu123 dne 23. 7. 2020, 8:10Povoluju skin krtka ID 164 slaerovi
Povoluju skin krtka ID 164 slaerovi