Forum

Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Hádankář

Čus, nevím proč mě to napadlo ani jak mě to napadlo, ale nebylo by asi špatně kdyby tam bylo npc které by chodilo různé po mapě v určitých časových intervalech příklad: od 07:00 do 10:00 by se Hádankář nacházel ve Lhotce.

K čemu by asi byl? Dobrá otázka jak sis všiml z názvu tak npc by dávalo hádanky třeba něco co se týče chmatákova, protože ano jinak by si hádanky každý hledal na Googlu.

Samozřejmě by bylo časové omezení a určitě odměny jako jsou třeba ze Zuřivce. A postupem času by hádanky byli těžší a tudíž lepší odměny. Fredy je šikulka a pak by určitě udělal i nějakou bodovací tabulku a třeba během 2 měsíců by se vyhodnotilo kdo je v tom nejlepší a měl by nějakou OP věc.

Otázka tedy zní --> Myslíš si že je to dobrý nápad nebo že se nudím když vykonávám svou potřebu a vymyslím hovna místo toho abych je sral.

Jsem rád, že právě při kadění myslíš na Chmatákov a né jak většina lidí.. pouze na sebe nebo svou rodinu nebo něco podobně sobeckého...

Nerad to říkám, ale něco podobného jsem vymyslel už ráno, a udělám to až bude čas 😀 avšak nepůjde o vajčkaře co bude chodit po hře a pronásledovat lidi... to by bylo moc random a vyhrával by největší závislák... jestli ho budu dělat tak bude prostě a jednoduše nahrazovat chmazku... tedy napíše Zprávu, počká 5 minut na pódiu a zeptá se jaké je ID prutu, a první člověk co napíše "2" dostane odměnu přímo do invu, takových otázek položí třeba 10 🙂

Stejně předbíhám, napřed dodělám co je třeba.

Ani bych se nedivil kdyby tě to také napadlo na záchodě při vykonávání své potřeby.

Nápad to není špatný každopádně asi si vystačíš sám, ale kdyby sis našel nějakého pomocníka co se týče těch přidávání věci do hry tak by to nebylo taky úplně špatné.

Tudíž děkuji za tvůj pozitivní názor který si asi nechám zarámovat a pověsím to na dveře od záchoda.

Jediné na co potřebuju pomocníka je arogance.. někdy vás všechny nestíhám.

Každopádně, díky za návrh. Kdyby tě napadlo něco překrásného tak dej vědět. Téma zamykám