hacker
Citát ze zdroje Salerik dne 16. 9. 2020, 14:20Zdravím, hráč kouř využívá nějaké hacky prosím o prověření, jeho další účty jsou, Legendární, Jezebel, ____, atd.
Důvod podezření: vždy když stojím u banky a chci ho zabít, tak aniž bych ho trefil projde portem do blue zony a najednou z ničeho nic zemřu s full hp, vypadá to jako kdyby přes wpe pro nahrál obranu a pak ji na mě seslal, přitom v chatu nic není a jak mě to může zabít, když jsem ho ani netrefil ? Trošku to nedává smysl ale ochudil mě tak již o spoustu věcí. Děkuji za pozornost a přeji hezký den.
Zdravím, hráč kouř využívá nějaké hacky prosím o prověření, jeho další účty jsou, Legendární, Jezebel, ____, atd.
Důvod podezření: vždy když stojím u banky a chci ho zabít, tak aniž bych ho trefil projde portem do blue zony a najednou z ničeho nic zemřu s full hp, vypadá to jako kdyby přes wpe pro nahrál obranu a pak ji na mě seslal, přitom v chatu nic není a jak mě to může zabít, když jsem ho ani netrefil ? Trošku to nedává smysl ale ochudil mě tak již o spoustu věcí. Děkuji za pozornost a přeji hezký den.
Citát ze zdroje Ratu123 dne 16. 9. 2020, 15:24to je ale hacker fuj
to je ale hacker fuj
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 16. 9. 2020, 21:34Prosil bych to kdyžtak nahrát příště na video, děkuji.
Vodoznak nahrávačů zdarma nevadí.
Prosil bych to kdyžtak nahrát příště na video, děkuji.
Vodoznak nahrávačů zdarma nevadí.
Citát ze zdroje GAME MASTER dne 25. 9. 2020, 21:43WPE PRO ZNÁM NAZPAMĚT, ŽÁDNÝ HACK NA OBRANU NENÍ ! <<< NESMYSL , VE HŘE ŽÁDNÉ HACKY NEJDOU .
WPE PRO ZNÁM NAZPAMĚT, ŽÁDNÝ HACK NA OBRANU NENÍ ! <<< NESMYSL , VE HŘE ŽÁDNÉ HACKY NEJDOU .