Fredy
Citát ze zdroje Ryan dne 9. 8. 2020, 1:49Úplně obdivuji fredyho, jak to tu vede i když je dost upřímnej ale vážně nejsem úplně teď v poho ale cením, ho že i po tak soligy době má čas a chuť se tomu věnovat je to v pohodě Čapek a mám ho rád, udělal pro tuhle hru, dost a furt něco vymyslí což se mi líbí je to nejlepší člověk na Ch, kdyby ti nebyl nebylo by Ch tak nechápu lidi co na něj picojou, díky němu to jede a je fakt v pohodě,am ho rád a jako vážně neděl a si prdle teď si to uvědomuji kdyz, jsem v pidnwpiieljm stavu
Diyk fredy jsi fejaer mám tě rád.
Úplně obdivuji fredyho, jak to tu vede i když je dost upřímnej ale vážně nejsem úplně teď v poho ale cením, ho že i po tak soligy době má čas a chuť se tomu věnovat je to v pohodě Čapek a mám ho rád, udělal pro tuhle hru, dost a furt něco vymyslí což se mi líbí je to nejlepší člověk na Ch, kdyby ti nebyl nebylo by Ch tak nechápu lidi co na něj picojou, díky němu to jede a je fakt v pohodě,am ho rád a jako vážně neděl a si prdle teď si to uvědomuji kdyz, jsem v pidnwpiieljm stavu
Diyk fredy jsi fejaer mám tě rád.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 9. 8. 2020, 10:36Jsem moc rád, že nejsem jediný kdo v pidnwpiieljm stavu myslí na Chmatákov. A vždycky, si rád, vyslechnu že jsem v poho, Čapek.
Diyk ryan mám tě taky rád!
Jsem moc rád, že nejsem jediný kdo v pidnwpiieljm stavu myslí na Chmatákov. A vždycky, si rád, vyslechnu že jsem v poho, Čapek.
Diyk ryan mám tě taky rád!
Citát ze zdroje Ryan dne 11. 8. 2020, 1:59Tak si říkám co by tu bez tebe dělali, ty tu nebudeš do 50ti abys furt něco přidával a tak je mi smutně když pomyslím na to že jednoho dne tu už nebude nikdo kdo by buzeroval chmatáky.
Sedím si takhle na záchodě, pod nohama mám stoličku co mi doporučil fredy, sice mám záchodový papír jen se 2 vrstvami místo 4 ale to snad nevadí, a přemýšlím nad tím že by fredy mohl někoho zaucit třeba bia, bo ten tu je už 10let a bude klidně dalších 20, pomalu a z lehka bys mu mohl vysvětlit že prutem se chytají ryby a prodávají u lojzy to by byl dobrý začátek nového CH, jen ho musíš naučit buzerovat.
Přeji hezký zbytek dne.
Tak si říkám co by tu bez tebe dělali, ty tu nebudeš do 50ti abys furt něco přidával a tak je mi smutně když pomyslím na to že jednoho dne tu už nebude nikdo kdo by buzeroval chmatáky.
Sedím si takhle na záchodě, pod nohama mám stoličku co mi doporučil fredy, sice mám záchodový papír jen se 2 vrstvami místo 4 ale to snad nevadí, a přemýšlím nad tím že by fredy mohl někoho zaucit třeba bia, bo ten tu je už 10let a bude klidně dalších 20, pomalu a z lehka bys mu mohl vysvětlit že prutem se chytají ryby a prodávají u lojzy to by byl dobrý začátek nového CH, jen ho musíš naučit buzerovat.
Přeji hezký zbytek dne.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 11. 8. 2020, 7:33Ale já tu budu navje ki...
Hlavně, nikdo nedokáže to co já, protože jsem lepší než ostatní no. Bio je sice milej mladík, ale proti mému tělu je nic, jen kluk co chodí na koupaliště v takových těch upnutých plavkách a těší se pohledu dívek na jeho obtažené vajca.
Přeji vesele Vánoce
Ale já tu budu navje ki...
Hlavně, nikdo nedokáže to co já, protože jsem lepší než ostatní no. Bio je sice milej mladík, ale proti mému tělu je nic, jen kluk co chodí na koupaliště v takových těch upnutých plavkách a těší se pohledu dívek na jeho obtažené vajca.
Přeji vesele Vánoce
Citát ze zdroje Ryan dne 12. 8. 2020, 11:03Nebudeš tu navje ki.. :c
Co jsem slyšel tak mezi chmatákama se šuška že bio je sice milý mladík co chodí v upnutých plavkách ale více se těší na pohled chlapců když mu jedno varle proklouzne z upnutých plavkách ven a většinou je to levé co jsem slyšel tak dělá jakoby nic i když o tom ví, co je na tom pravdy se bohužel nedozvíme. Ale i přesto že to pravda asi je tak by stálo za snahu ho zaucit ale tím způsobem že nebude lepší jak ty, však jak píšeš sám proti tvému velkému tělu je nic.
Dobré odpoledne.
Nebudeš tu navje ki.. :c
Co jsem slyšel tak mezi chmatákama se šuška že bio je sice milý mladík co chodí v upnutých plavkách ale více se těší na pohled chlapců když mu jedno varle proklouzne z upnutých plavkách ven a většinou je to levé co jsem slyšel tak dělá jakoby nic i když o tom ví, co je na tom pravdy se bohužel nedozvíme. Ale i přesto že to pravda asi je tak by stálo za snahu ho zaucit ale tím způsobem že nebude lepší jak ty, však jak píšeš sám proti tvému velkému tělu je nic.
Dobré odpoledne.
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 12. 8. 2020, 11:18Citát ze zdroje Ryan dne 12. 8. 2020, 11:03proti tvému velkému tělu je nic.
xddd WELL
Citát ze zdroje Ryan dne 12. 8. 2020, 11:03proti tvému velkému tělu je nic.
xddd WELL
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 12. 8. 2020, 11:52Mám dost mohutné tělo, naštěstí při rozdávání mohutnosti nebylo opomenuto žádné místo, takže super.
Co se týká zaučení mladíka: Jak vidíš i podle toho co se děje na koupáku je vidět, že kluk ještě nemá srovnané všechny záležitosti života. Jak mu pak mohu svěřit něco o tolik hodnotnějšího než je jeho život? To můžu rovnou nabrat do týmu správců nějakého náhodného bezďáka bez noh a ruk, co umí jen ležet na zemi a prosit o přikrytí bo mu je zima. Navíc musí snášet rady cizích lidí ve stylu "kdyby ses víc hýbal tak ti není zima, debile". Tímto se nesnažím bionicla podhodnotit, právě naopak, snažím se poukázat na fakt, že jsem mnohem lepší než bionicle a všichni ostatní.
S pozdravem
F_G
Mám dost mohutné tělo, naštěstí při rozdávání mohutnosti nebylo opomenuto žádné místo, takže super.
Co se týká zaučení mladíka: Jak vidíš i podle toho co se děje na koupáku je vidět, že kluk ještě nemá srovnané všechny záležitosti života. Jak mu pak mohu svěřit něco o tolik hodnotnějšího než je jeho život? To můžu rovnou nabrat do týmu správců nějakého náhodného bezďáka bez noh a ruk, co umí jen ležet na zemi a prosit o přikrytí bo mu je zima. Navíc musí snášet rady cizích lidí ve stylu "kdyby ses víc hýbal tak ti není zima, debile". Tímto se nesnažím bionicla podhodnotit, právě naopak, snažím se poukázat na fakt, že jsem mnohem lepší než bionicle a všichni ostatní.
S pozdravem
F_G
Citát ze zdroje Ryan dne 12. 8. 2020, 12:54Bionicle to sice nemá srovnané, ale když slíbí že přestane chodit na koupak, mohl bys to zvážit, je to mnohem víc jak jeho život ale sice jen chmatákovu obětoval polovinu života a je vidět že se snaží, ze všech možných správců co tu kdy byli tak bio stále zůstává na pozici chmazka sice teď povýšil na chts, to gratuluji.
S tím bezďákem si mě donutil se zamyslet a máš pravdu je to tak, vždy ji máš. Vím že jsi lepší než ostatní, bo nikdo by tu nedokázal to co ty.
Až zase budu na záchodě podělím se s tebou o své pocity.
Bionicle to sice nemá srovnané, ale když slíbí že přestane chodit na koupak, mohl bys to zvážit, je to mnohem víc jak jeho život ale sice jen chmatákovu obětoval polovinu života a je vidět že se snaží, ze všech možných správců co tu kdy byli tak bio stále zůstává na pozici chmazka sice teď povýšil na chts, to gratuluji.
S tím bezďákem si mě donutil se zamyslet a máš pravdu je to tak, vždy ji máš. Vím že jsi lepší než ostatní, bo nikdo by tu nedokázal to co ty.
Až zase budu na záchodě podělím se s tebou o své pocity.
Citát ze zdroje Ryan dne 21. 8. 2020, 2:23Tak si takhle sedím a přemýšlím nad tím kolik je 1+1 když venku je 30°C a padá sníh.. ale tak třeba mi někdo pomůže. Mno důvod proč tu zase píšu jest následující, Fredy je v té hře považován za Boha, přičemž jak tu již padlo slovo o Biovi který je proti jeho mohutnému tělu nic, svými znalosti v chmatákovském světě by se mohl rovnat samotnému Fredymu, byla by to skvělá dvojka dle mého..Fredy ví jak něco přidat do hry ale neví co se o něm šušká když tu zrovna není mezitím co Bio zná každý kout chmatákova, Fredy by byl ten co vždy vezme novému hráči prut a Bio ten co mu řekne "Sorry jako" a následně vyloví 1 rybu.. snad se chápeme. Chci jen říct že Fredy nemusí být jen ten nejlepší, Bio by tu byl aby řekl "Ne, tohle je píčovina, jsi nula" Fredymu by ukápla slza a najednou by byl ten nejlepší Bio.. a tak by pro chmatáky byli vaše hádky něco jako seriál Ulice..
Dal bys si pusu.
Tak si takhle sedím a přemýšlím nad tím kolik je 1+1 když venku je 30°C a padá sníh.. ale tak třeba mi někdo pomůže. Mno důvod proč tu zase píšu jest následující, Fredy je v té hře považován za Boha, přičemž jak tu již padlo slovo o Biovi který je proti jeho mohutnému tělu nic, svými znalosti v chmatákovském světě by se mohl rovnat samotnému Fredymu, byla by to skvělá dvojka dle mého..Fredy ví jak něco přidat do hry ale neví co se o něm šušká když tu zrovna není mezitím co Bio zná každý kout chmatákova, Fredy by byl ten co vždy vezme novému hráči prut a Bio ten co mu řekne "Sorry jako" a následně vyloví 1 rybu.. snad se chápeme. Chci jen říct že Fredy nemusí být jen ten nejlepší, Bio by tu byl aby řekl "Ne, tohle je píčovina, jsi nula" Fredymu by ukápla slza a najednou by byl ten nejlepší Bio.. a tak by pro chmatáky byli vaše hádky něco jako seriál Ulice..
Dal bys si pusu.
Citát ze zdroje Slaeer dne 21. 8. 2020, 3:15Reálně bych to zfilmoval.
Reálně bych to zfilmoval.