Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.
Dodatečná pravidla
3. 4. 2021, 19:15
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 3. 4. 2021, 19:15Zdravím,
řekl jsem si, že by nebylo od věci napsat zde na fórum pravidla, která se asi nejčastěji porušují a hráči o nich neví (říkají, že neví.)
- Ochromování, kradení nebo zabíjení ve VIP zóně
VIP Zóna převzala roli chráněné, proto by v ní mělo být stále bezpečno. Pokud vás nějaký hráč zde ochromí, nebo vás chce okrádat, nahlaste mi to.- Kradení se zelenou bublinou, používání sečných zbraní se zelenou bublinou v modré zóně
Bublina je určena k přebíhání přes modrou zónu po zabíjení v té červené, ne na obcházení obrany během konání nějaké červenokarmové činnosti.- Blokování portu velkými skiny/více účty
Jak mě napadne víc, tak dopíšu.
Zdravím,
řekl jsem si, že by nebylo od věci napsat zde na fórum pravidla, která se asi nejčastěji porušují a hráči o nich neví (říkají, že neví.)
- Ochromování, kradení nebo zabíjení ve VIP zóně
VIP Zóna převzala roli chráněné, proto by v ní mělo být stále bezpečno. Pokud vás nějaký hráč zde ochromí, nebo vás chce okrádat, nahlaste mi to. - Kradení se zelenou bublinou, používání sečných zbraní se zelenou bublinou v modré zóně
Bublina je určena k přebíhání přes modrou zónu po zabíjení v té červené, ne na obcházení obrany během konání nějaké červenokarmové činnosti. - Blokování portu velkými skiny/více účty
Jak mě napadne víc, tak dopíšu.
Kliknutím vyjádřete nesouhlas.0Kliknutím vyjádřete souhlas.2