Cíle po wipe
Citát ze zdroje Cosmo dne 8. 12. 2020, 14:47Byl jsem vyhozen z GM teamu za neaktivitu, chápu že je to určitá zodpovědnost a měl jsem dělat Q i pro dva lidi 🙂
Tak jo kluci, král chmatákova je opět zde v plné síle a připravený hrát zase jako normální hráč, mám v plánu to od tohoto víkendu zase rozjet v plné palbě, později bych chtěl založit klan který bude spíš pro pvp účely a na dropování otazníků ze zuřivce a pixeeho jestli budou v provozu 🙂
Určitě se zase můžete těšit na vlnu nadávek když mi ukradnete drop na kopáku nebo chobota na láváku, pojedu určitě na VIPka a hlavně auto, později dodělám první pozice i u sošek a chk ať máte konečně s kým soupeřit, budu se má vás těšit nerdi, zatím čus.
Byl jsem vyhozen z GM teamu za neaktivitu, chápu že je to určitá zodpovědnost a měl jsem dělat Q i pro dva lidi 🙂
Tak jo kluci, král chmatákova je opět zde v plné síle a připravený hrát zase jako normální hráč, mám v plánu to od tohoto víkendu zase rozjet v plné palbě, později bych chtěl založit klan který bude spíš pro pvp účely a na dropování otazníků ze zuřivce a pixeeho jestli budou v provozu 🙂
Určitě se zase můžete těšit na vlnu nadávek když mi ukradnete drop na kopáku nebo chobota na láváku, pojedu určitě na VIPka a hlavně auto, později dodělám první pozice i u sošek a chk ať máte konečně s kým soupeřit, budu se má vás těšit nerdi, zatím čus.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 8. 12. 2020, 19:24hodně vysoko míříš hodně vysoko
hodně vysoko míříš hodně vysoko
Citát ze zdroje Bionicle19 dne 8. 12. 2020, 20:10jestli budeš tak aktivní jako v gm týmu tak se o nic nebojíme
jestli budeš tak aktivní jako v gm týmu tak se o nic nebojíme
Citát ze zdroje Tvoje_Babka dne 20. 1. 2021, 13:55Cosmo, tvá aktivita je opravdu super 🙂
Cosmo, tvá aktivita je opravdu super 🙂