Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 1.5: NovinkyCH1 Končí
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

CH1 Končí

Jak se cítíš?
Hra mi bude chybět, avšak vzpomínky zůstanou. Popřípadě uděláme nové na dvojce.
Je mi líto, že jednička končí. Snad bude dvojka aspoň z poloviny tak bezva.
Jakoby, je mi to úplně u prdele, stejně nemám dost rychlej internet, abych mohl hrát online hry.
Sbohem CH1.5, budu na tebe vzpomínat s láskou

Ahoj všichni,

jak už asi víte, s dokončením první plně hratelné verze CH2 nám odejde Chmatákov 1.5
Nemusíme z toho dělat bůh ví jakou vědu. Každý jsme tu zažili neskutečné množství legrace i zklamání. Máme tu věci, které milujeme, ale i věci, které nenávidíme. Což dokazuje jak moc nám ta hra není ukradená, přeci jen milovat či nenávidět umíme jen to, na čem nám záleží.

Taky to, že ve hře máme někoho rádi nebo ho nenávidíme dokazuje, že mezi sebou máme vztahy. To všechno jen díky tomu, že tato hra začínala jako chat, fungovala z části jako chat, a udržovala si malou komunitu hráčů, mezi kterými tak vznikala pouta.

Je důležité nezapomenout jaká byla chlamka.

Pojďme si naposled připomenout zábavu z CH1.5 v podobě questu, který pro nás připraví dlouholetý správce a grafik Bionicle19.
V podstatě slavnostní ukončení bude probíhat v neděli 27.6.2021, Bio nám tu pak připíše čas 🙂

Původně jsem do tohoto tématu nechtěl tahat CH2, ale je důležité zmínit, že v podstatě vše dobré co nám jednička nabídla, bude tam. K tomu se samozřejmě časem dodělá spousta dalších věcí, aby nebyla nuda. Módy jako battle royale, wavy chmatopýrů apod... 🙂

Sbohem CH 1,5.. budeš nám chybět, protože to co jsi sebou přinesla a zároveň odnášíš se jenom tak nezapomíná 🙂

Rozhodně si každý najde nějakou tu krásnou vzpomínku na CH 1,5 která člověka zahřála u srdíčka 🙂

Kde si každý našel spousty přátel ( i nepřátel ), ale všechno nás spojovalo v jedno a to v kvalitní zábavu, klid, relax, kilování, pokec s přáteli, sem tam někdo chytl nějakého toho raplíka.., ale následně se šel rybařením vyplakat za Lojzíkem do Lhotky a už měl zase usměvavé tvářičky a klid na duši.

Ale je to tu...už je načase povstát z místa a posunout se ( a v to doufám ) o VELKÝ kus dál s CH2 🙂

Vůbec neplačte a neroňte slzy.., ale společně volejme a povznesme věhlas do všech zemí.. protože CH2 je tu.. a přináší sebou TUNY nové zábavy, Questů, kílení, ruzných módů a spousty NOVINEK 🙂