Bugnuty Level
Citát ze zdroje Enormika dne 11. 9. 2020, 12:38Zdravím, bohužel jsem si neudělal screeny protože jsem si myslel že Relog pomůže takže asi ani nepočítám s kompenzací ale dam aspon info ze je tu problem s levlenim.
Zabil jsem Velkyho Pejra na expy za ucet Enormika mel jsem kousek do dalsiho levlu nez jsem ho zabil, po zabití pejra mi to napsalo že se mi zvíšil level ale bohuzel lvl mi zustal uplne stejny jenom se mi vynulovali expy, takze ve finale po zabiti pejra na expy jsem prisel o full expy jaka to ironie 😀
Zdravím, bohužel jsem si neudělal screeny protože jsem si myslel že Relog pomůže takže asi ani nepočítám s kompenzací ale dam aspon info ze je tu problem s levlenim.
Zabil jsem Velkyho Pejra na expy za ucet Enormika mel jsem kousek do dalsiho levlu nez jsem ho zabil, po zabití pejra mi to napsalo že se mi zvíšil level ale bohuzel lvl mi zustal uplne stejny jenom se mi vynulovali expy, takze ve finale po zabiti pejra na expy jsem prisel o full expy jaka to ironie 😀
Citát ze zdroje Enormika dne 11. 9. 2020, 14:36Tak jsem zjistil ze nikde nejde levlit
https://ctrlv.cz/7bKV
na 3 uctech jsem udelal level a nikde mi to ten level nepridalo.
Tak jsem zjistil ze nikde nejde levlit
na 3 uctech jsem udelal level a nikde mi to ten level nepridalo.
Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 11. 9. 2020, 15:04sundej čepku na sekundu..
sundej čepku na sekundu..