Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumChmatákov 2: NovinkyAktualizace zase nějaká
Pro vytváření příspěvků a témat musíte být přihlášeni.

Aktualizace zase nějaká

• Černobíle označený quest u obchodníka nemáš splněn ani jednou, tudíž si za něj nezískal body dovedností.
  • Vedle HP baru je indikátor lokace (zelená je chráněná zóna(nelze útočit na hráče), modrá je modrá zóna(obrana), červená je červená zóna(vše je povoleno)).
  • Univerzitní čepice s každým bonusem zvedá šanci na zisk dalšího bodu dovednosti. Např. máš 50 rybko a bonus 10 čepici. Při zvýšení rybka na 51 máš 10% šanci, že se ti zvýší ještě jednou na 52.
  • Buřinka s každým bodem bonusu dává 1 peníz navíc při jakémkoliv prodeji. S bonem 10 prostě prodáváš rybu za 13chk a né za 3chk.

Updatů jinak proběhlo zas milion, a jelikož si hotovou věc ze seznamu mažu, nevím co vše jsem přidal 🙂 prostě se dojdi podívat ne

Nevím kam ti napsat xd Jenom doufám že když někdo pojebe systém a nacheatuje si něco xd tak kvůli tomu nebudeš mazat všechny postavy. Jo a když zdechneš ochromenej na rybákovi, tak je tvůj duch ochromenej perma dokud se nerespawneš

Ahoj, když doděláš Quest u toho co prodává čepice a dostaneš tu červenou knihu, nejde použivát, pouze jde vidět na postavě, že čte.

Citát ze zdroje miropele dne 24. 6. 2021, 0:40

Ahoj, když doděláš Quest u toho co prodává čepice a dostaneš tu červenou knihu, nejde použivát, pouze jde vidět na postavě, že čte.

Ano, to je správně.

Na využití červené knihy se zatím pracuje, takže si ji zatím ponechej ?

Citát ze zdroje Morgann_ dne 24. 6. 2021, 0:34

Nevím kam ti napsat xd Jenom doufám že když někdo pojebe systém a nacheatuje si něco xd tak kvůli tomu nebudeš mazat všechny postavy. Jo a když zdechneš ochromenej na rybákovi, tak je tvůj duch ochromenej perma dokud se nerespawneš

Denně se dělaj zálohy, takže pokud se něco pojebe, rollbacknem do doby kdy to pojebané nebylo 😀 a duch není ochromenej permanentně, stačí chvilku počkat. To teď opravovat nebudu, tento spell pravděpodobně zruším úplně.

Citát ze zdroje miropele dne 24. 6. 2021, 0:40

Ahoj, nemáš staženou novou verzi, denně vydávám pár malých updatů, takže s každým z nich neměním verzi klienta (aby ti nešlo lognout).

Jen jsem se chtěl zeptat jestli už je tohle oficiální verze a můžu už skillit nebo furt v testu a bude to od nuly všechno až skončí v neděli ta CH 1.5? Ptám se protože už nemám svojí starou postavu na test 🙂

+ Navrhuju přidat do hry zase jména hráčů když jsou o jednu stranu vedle jako to bylo na CH1

Je to oficiální verze, denně probíhaj updaty, a jak jsem již psal, pokud se neobjeví nějaky bug co všechno posere, tak se už pravděpodobně nic mazat nebude 😀

+ nad těmi jmény jsem taky přemýšlel, nevím moc jestli to chci přidat, ale tak zapíšu si to kdyby náhodou 🙂

Citát ze zdroje Fredy_Guvno dne 26. 6. 2021, 7:50
+ nad těmi jmény jsem taky přemýšlel, nevím moc jestli to chci přidat, ale tak zapíšu si to kdyby náhodou ?
Já bych to nepřidával 😀